Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Header. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Header. Papar semua catatan

Bulan kelahiran AQILAH dah menjelma

Hari ni dah masuk bulan 10.. Iaitu bulan kelahiran anak solehah bernama NUR AQILAH BINTI MOHAMAD SUKRI... 22/10/2013 nanti genaplah umur Aqilah setahun... Seperti yang saya pernah bagitahu u all sebelum ni, saya akan buat header yang bertema bila time bulan kelahiran anak2 saya kan... So, inilah header bertema untuk Aqilah.. (",)

IntaNBerliaN

Header ni akan bertempek dekat atas tu selagi tak habis bulan Oktober.. Macam biasa, header ni pun dibuat khas oleh PA saya.. si Eca tu haa... hihii.. Nak tempah header, roger la ECA yer... (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Header bertema..

IntaNBerliaN

Hari ni dah 02/09/2013.. dah masuk bulan 9.. 05/09/2013 nanti genaplah umur Alisha 3 TAHUN...!! Kejap je dah 3 tahun.. bulan depan Aqilah pulak umur setahun.. sekarang dah pandai jalan.. cepat betoi masa berlalu.. akhir tahun depan kena tambah anak lagi ni. baru ada baby semula dekat rumah ni.. muahhahha

Btw, mulai tahun ni, saya akan letak header yang bertema.. Alaa macam raya baru ni.. header saya kan wish hari raya.. tapi belum habis bulan syawal dah kene tukar header baru sebab nak bagi laluan untuk header BIRTHDAY ALISHA.. Bulan depan akan ada header BIRTHDAY AQILAH pulak... 

Opstt header bertema tu hanya sempena HARI RAYA & BIRTHDAY ANAK2 SAYA je u all.. Saja nak memeriahkan blog saya.. lagipun blog ni kan memang dibuat khas untuk dorang... So, bila u all nampak header tu, u all akan tahu ini bulan kelahiran mereka.. (^_^) Selain tu, u all jugak akan baca doa yang disertakan dekat header tu.. dengan kata lain, hari2lah kita berdoa moga kita semua ni dipanjangkan umur untuk terus berusaha beramal menjadi insan2 yang lebih baik.. (",)

P/s : Header saya dibuat oleh SI TUKANG EDIT BLOG YANG MENJADI KEGEMARAN SAYA... Nak edit blog jadi secantik blog saya, roger2 la designer tu yer.. kikikiii 

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

SURPRISEEEE!! (^_^)

JANGAN TERKEJUT JIKA U ALL TENGOK HEADER SAYA BESAR GEDABAK YER.. MUAHAHAHA.. Tapi kalau screen u all kecik.. nampak keciklah header saya (",)

 
U all tengoklah dekat atas blog saya ni.. dah ada HEADER.. hihii.. Ok tak?.. selepas hampir 10 bulan berblog baru blog saya ni ada header.. hehhe..

Saya paling suka tang Alisha yang ada bulat2 *xtau nak panggil apa* yang seolah2 sedang memikirkan kami bertiga... hihiii... Header saya ni dibuat oleh ANNA.. Kalau u all nak tahu akhir bulan 9 hari tu, saya terbaca entry Anna yang bagi Freebies header & dekat entry tu jugak bagitahu sesiapa nak request pun boleh walaupun sebenarnya Anna tak ambik upah.. Ohya, ni entry tersebut..

Anna sanggup buat header untuk saya & dah banyak kali anna edit.. Thanks Anna sebab sudi melayan karenah akak yang banyak songeh ni.. hihii.. Nanti akak bagi upah yer... (",).. Ohya, walaupun sebelum ni Anna kata tak ambik upah tapi saya sangat menghargai keikhlasan Anna.. so, petang nanti saya akan belikan topup untuk Anna.. (",)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...