Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label GA. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label GA. Papar semua catatan

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih

As-salam

Dah lama saya tak join giveaway ke contest ke apa bagai semua tu.. puncanya MALAS...!! tapi tiba2 terpandang pulak ramai yang join "Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih".. saya pantang sikit nampak perkataan LAZADA ni haaa... bukan apa, saya kan kaki shopping dekat LAZADA... mana la nak tahu dengan join  "Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih" ni saya berpeluang untuk menang... boleh shopping dekat LAZADA....!! Kata LAZADA ada buat "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11".. so, mana la nak tahu kot2 ada rezeki saya untuk "membeli belah" dengan LAZADA pada tarikh 11/11 tu... tapi tu pun kalau ada rezeki menang "Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih" kalau tak menang, tak dapatlah nak join "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11"... hehehe    

Tapi tu la, dah kaki shopping dekat LAZADA kan... kalau tak menang pun kene usha jugak pada 11/11 tu nanti... mana tahu kot2 ada yang berkenan & harga dia pulak murah sangattttttttttt.... kenelah rembat..!! Nak kene pergi tanda di kalendar tarikh 11/11.. kang terlepas pulak nak join "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11" (^_^)... dah la ketika "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11" ada berlangsungnya flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Rugi2 kalau terlepas... U all pun kalau ada berkenan apa2 barang di LAZADA, ingatlah tarikh 11/11 ni... supaya kita dapat sama2 serang "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11" hihiii


Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 hari pada 11th November 2014 dengan potongan harga sehingga 94%. 



Terdapat Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale. 

Mark your calendar and Jom Gegarkan Jualan Hebat ini dengan klik link ni : Jualan Hebat 

Any update tentang jualan besar-besaran ini sila ke Lazada Malaysia !! 

Ini adalah Blogger Giveaway Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama Kisah Emas Putih. 11 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah berjumlah RM 700! Untuk sertai contest ini, sila ke blog Kisah Emas Putih dengan ke link ini : LINK CONTEST .

KAD BIRTHDAY GIVEAWAY 2014 | Haslizalizz.com

Kalau u all lahir bulan Februari or anak2 u all ke or sape2 je.. U all WAJIB join Giveaway nih..!! saya lahir bulan Februari tau.. 25 Februari 1983, thats y saya join... muahhaha.. Actually saya join sebab saya dah tergoda dengan hadiah dia.. Hadiahnya ECARD BIRTHDAY HASIL KERJA TANGAN LIZZ sendiri tau u all... Nak tahu kenapa saya nak sangat ecard dari lizz?? Sebab hasil kerja lizz sangat2 cantik...!! Rugi oooo kalau saya tak join... So, saya seru u all yang lahir bulan Februari untuk join Giveaway ni... Kalau bukan u all yang lahir bulan Februari, family u all pun boleh, janji dorang lahir bulan Februari... dengan kata lain, u all join giveaway ni bagi pihak dorang la...

Meh saya kasi tunjuk dekat u all antara ecard birthday yang Lizz dah hasilkan.. Ecard yang buat saya tergoda.. moga2 ada rezeki saya dapat ecard dari lizz.. (",)

12461140184 599df9ba0a o Kad birthday giveaway | Februari

11802206724 0e862ff00b o Kad birthday giveaway | Februari

11802047943 4b5a183850 o Kad birthday giveaway | Februari

11802095623 575ed5e198 o Kad birthday giveaway | Februari

Saya menyertai Kad Birthday Giveaway Februari Blog Haslizalizz

Nama : Zarina Tazari
Umur : 31 Tahun
Tarikh Lahir : 25/02/1983

Kalau u all nak join, KLIK SINI tau... Jomlah join.. Tak ke Digital card birthday yang Lizz buat tu super duper comel kebabommmmmm... hihii... Moga ada rezeki saya...!!

     "Ya Allah... Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau                              kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku.."                       "Ya Allah, sesungguhnya aku namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w..." 

Giveaway Buku Percuma sempena ulangtahun kelahiran yang pertama MUHAMMAD HASSAN

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG PERTAMA UNTUK MUHAMMAD HASSAN..

Muhammad Hassan dah setahun.. sebaya dengan anak buah saya.. Hari ni genap setahun.. (",) Saya doakan moga Muhammad Hassan membesar sebagai anak yang solehah.. Yang sentiasa mendoakan ibu bapanya... kerana sesungguhnya doa seorang anak yang soleh & solehah itu sangat2 diperlukan oleh kita sebagai parent..

Selain itu, moga umur MUHAMMAD HASSAN dipanjangkan untuk terus membesar & terus melakukan ibadat & sentiasa melakukan amalan2 yang baik.. Moga setiap apa yang dilakukan kelak akan mendapat keredhaan ilahi...


Kalau ada antara u all yang berkenan jugak untuk dapat buku seperti gambar dia atas.. cepat2 buat entry tau.. 10 orang peserta terawal akan dapat buku tersebut.. Siapa cepat, Dia dapat.. Ummu Muhammad kata buku ni best..!! Nak baca jugak.. (",)

KLIK SINI UNTUK JOIN

GiveAway Follow dan Like Blogshop WanitaGorgeous

Nak ajak u all support GiveAway Follow dan Like Blogshop WanitaGorgeous yang dianjurkan oleh IBUNOEY.. Hadiahnya best tau..!! Mana tahu ada rezeki u all untuk menang.. (",)

Tiga (3) pemenang akan dipilih secara random. Berikut merupakan hadiah bagi pemenang bertuah:

1. 1 x Top/Dress Dari blogshop WanitaGorgeous

2. 1 x Top-up Prepaid atau Cash RM10

3. 1 x Top-up Prepaid atau Cash RM5

Best tak hadiah dia... so, apa lagi, jom join ramai2.. Moga ada rezeki saya untuk menang dress.. muahahaaa.. 

TARIKH TUTUP : 31/08/2013
PASTIKAN U ALL FOLLOW 3 LINK IAITU BLOG WANITAGORGEOUS, FANPAGE WANITA GORGEOUS & BLOG IBUNOEY

P/s : Tak rugi u all follow blog IBU NOEY sebabnya IBU NOEY ni peramah.. (",)




Mini GA sempena 2nd Anniversary


Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 17/03/2013

Hari ni saya nak join GA yang dianjurkan oleh Nazirah.. Kalau u all nak join, klik banner tau... tinggal beberapa hari je lagi... Sebagai tanda saya support Nazirah, saya sanggup karang entry ni pagi2 buta... Dah nak pukul 3 pagi dah ni... hihii

Antara syarat yang Nazirah mintak adalah suruh bagitahu pasal kenangan manis dengan insan tersayang.. Kalau cakap kenangan manis memang banyak.. kalau cakap insan tersayang pulak, memang ramai.. tapi untuk GA ni, saya nak ceritakan pasal 2 anak saya yang baik budi pekerti lagi solehah tu.. (^_^)

Merekalah anak2 kesayangan saya... Saya tak sanggup berpisah dengan mereka walaupun sehari... nanti mula menangis tersedu sedan lagi sekali.. ehheh.. Setiap saat setiap detik bersama anak2 adalah kenangan manis bagi saya.. Sangat manis... (^_^) Lebih2 lagi ketika saya melihat perkembangan mereka.. dari lahir sampai pandai bercakap macam Alisha & meniarap macam Aqilah... Percayalah... bagi seorang ibu, melihat perkembangan anak itu adalah perkara yang sangat2 menggembirakan...!! (",)

Macam saya sendiri, Alisha berjaya free diapers pun dah rasa nak bagitahu satu dunia... Aqilah dah pandai meniarap pun, tetap jugak rasa nak bagitahu satu dunia.. hehhe.. Senang cakap, apa je perkembangan anak, rasa semuanya nak bagitahu orang.. hahahha... Macam saya sendiri, kalau anak2 berjaya buat sesuatu, saya akan telefon My mum & MIL... selain my dear.. hihii.. Opsttt tak lupa jugak cerita kat blg.. hihii

Satu perkara lagi, apabila melihat anak tersenyum memandang kita.. Ya Allah, time tu rasa betapa bertuahnya saya dikurniakan rezeki untuk bergelar ibu... Senyuman anak2 mampu buat saya yang kadang2 rasa penat layan karenah mereka terus hilang!! Yang ada hanyalah kasih sayang yang makin membara... (^_^)

P/s : Moga rakan2 saya jugak diberi kesempatan untuk bergelar ibu

Jaa Jah@t First Giveaway


Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 28/02/2013

Saya nak ajak u all join Giveaway yang dianjurkan oleh biras saya ni.. (",).. Alaa senang je syarat2nya.. just buat entry je.. (",) Kalau u all free2, join lah tau.. boleh kenal2 dengan 2 orang biras saya ni.. Jaa & Karimah @ Seputih Salju.. (^_^)

P/s : Betapa sayangnya dekat biras, sampai join GA guna blog utama, bukan blog GA.. hihii

Custom blog design giveaway

Custom Blog Design Giveaway by Heartlicious Design

Click banner to join
Due Date : 26/06/2011 @ 10am

{THE PRIZES}
Two lucky winners, yes you're right, TWO WINNERS will receive:

{1}
A CUSTOM BLOG DESIGN {Luscious Standard}

{2}
Their choice of two Individual Items {Singlicious}.

{3}
SPECIAL GIFTS from my lovely sponsor Fizza Closet! See details below!

The Total Value of the prizes is RM260+ (RM130+ each).
See, it's worth it!

{FROM THE SPONSOR}
Now here it is. These are what you'll get from my generous sponsor, Fizza Closet!

Each winner will get a shawl, a lycra neck-cover inner, a clip and a special flower accessory! Aren't they pretty? Please check out her blogshop for more fabulous shawls and accessories. Thank you Fizza Closet!

{STEPS TO ENTER}
{1}
This giveaway is open for followers only, so you have to be follower of both Heartlicious Design and Fizza Closet.

{2}

Post about this giveaway on your blog (you have to copy the code at the bottom of the post). Post only to the blog where you want me to design. (For example, not at you GA blog). If you've done this, let me know by leaving the link of your blog post in Heartlicious Design's comment section.

GA - Senyuman Si Cilik


Alahaii geramnya tengok baby kat atas ni senyum kan... comel... hihii Ni yang buat saya lagi excited nak join ni.. nak letak jugak pic alisha ni tersenyum.. hahah

Gambar Alisha ni di ambil khas untuk join GA ni... *excited maa..* hehehe... So, kira senyuman ni alisha tuju khas untuk ibu khalish ;-)

Nama Ibu : Noorzarina Binti Ahmad Tazari
Nama Anak : Nur Alisha Binti Mohamad Sukri
Tarikh Lahir : 05/09/2010
Umur : 6 bulan 3 Minggu

So, pada siapa2 yang nak join, klik je sini.. Ohya, tarikh tutup 14/04/2011 @ 4:00 petang.. Saya tetap nak tag ibu Idlan :-)

"Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage"


Saya nak join GA ni sebab nanti boleh dapat coklat... hehee.. Saya suka coklat, adik saya pun suka... adik ipar pun suka jugak.. so, kalau saya adalah kakak yang bertuah untuk dapat coklat ni, nanti boleh la saya berkongsi dengan adik2 saya ni.. hihii..

Selain tu, ni adalah 1st GA yang saya join... :-) semuanya pasal saya tengok coklat2 yang sedap dalam blog stormz-iylia & Sweet Cottage

So, siapa2 yang berminat nak join GA ni, boleh klik kat blog stormz-iylia & sweet cottage or klik je sini.. selain tu, saya jugak nak tag :-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...