Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Bloglist. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bloglist. Papar semua catatan

Saya nak offer dekat u all... (^_^)

Saya nak bukak offer dekat u all yang link blog dia, masih belum ada di bloglist saya dekat sidebar tu, untuk submit link dekat entry ni... Bukan apa u all, saya perasan, ada je antara u all yang selalu singgah blog saya, tapi saya tak masukkan lagi dalam bloglist... adehhh

Yela, ada yang selalu singgah & komen.. sangat rugi jika saya tak masukkan u all dalam bloglist... Tapi tu la u all... saya takut ada yang saya terlepas pandang.. macam tak syok la kan... so, u all jangan segan silu bagi link u all dekat saya tau.... (",)

Pada u all yang dah ada dekat bloglist saya tu, tak payah lah bagi link lagi yer.. hihii.. Ohya, u all boleh check link blog u all di sidebar bahagian BERLIAN GRAFF PINK & BERLIAN FLAWLESS BLUE

Kejutan apabila bangun dari tido..

Ini cerita hari Jumaat baru ni.. Saya mengantuk sangat petang tu.. so, saya tidur la sekejap... Alisha tu pulak, saya ajak tidur dia tak nak.. So, dia mainlah sorang2.. abah alisha pulak duk mengadap laptop.. Bila saya terjaga dari tidur.... tu diaaaa....


Habis baju alisha bersepah dekat depan tv... Lepas tu saya tanya my dear.. "Apa hal ni?".. My dear cakap.. "Pergi tengok almari alisha tu.. habis licin semua baju dia angkut"... pastu my dear cakap lagi.. "Tadi Abang tanya alisha, Alisha nak lari dari rumah ke?.. lepas tu alisha jawab pot pet pot pet sambil tangan tunjuk sana tunjuk sini.. " hahhahahh.. Apalah abah alisha ni... boleh cakap alisha nak lari rumah pulak.... hehhehhe


Saya masuk bilik.. sekali tengok, tingkat baju alisha yang paling atas.. licin.. sehelai baju pun takda.. hihii... Agak2nya alisha nak suruh abah dia beli almari kartun2 kot... muahhahah

P/s : Semua yang komen dekat entry sebelum ni.. semuanya saya akan masukkan dalam bloglist... nanti bolehlah kita sama2 menjadi "mesra alam"... (",)

Pstttt nak inform pasal MINI GIVEAWAY

Seperti yang u all dah sedia maklum.. setiap bulan saya pasti buat MINI GIVEAWAY untuk u all kan... Tapi untuk bulan ni, saya postpone ke bulan depan tau.. insyaAllah seminggu or 2 minggu lagi (",)

Bukan apa nak postpone tu, sebabnya hadiah yang saya nak bagi u all tu, saya belum pergi ambik lagi.. hihii... Kali ni, saya nak bagi u all something yang special sikit... ahahah.. Alaaa takdalah special pun, biasa2 je sebenarnya.. cumanya, IANYA ADALAH SALAH SATU YANG TERSENARAI DALAM LIST "MENGIDAM" SAYA.. so, saya pun orderkan untuk u all sekali la.. hehhehhe.. Dah nama pun mengidam, dengan kata lain, saya akan bagi makananlah kan.. hihii.. Siap naik kapal terbang lagi tau... Boleh agak tak makanan apa?.. hehhehe.. Nak tahu apa dia... tungguuuuuuuuuuuu... (",)


Ohya, Saya nak ajak u all join GA yang dianjurkan oleh IZAN MAMA MIA... Saya ada sponsor 2 helai tudung 4 segi.. Tarikh Tutup 01/07/2012.. Nak join KLIK SINI..

Haaa lagi satu, SIAPA2 YANG LINK BLOG DIA TAKDA DALAM BLOGLIST SAYA, SILA2 LAH BAGI LINK BLOG U ALL DEKAT ENTRY NI YER... SAYA BERBESAR HATI NAK MASUKKAN LINK U ALL DALAM BLOGLIST SAYA... Bolehlah saya rajin2kan diri jenguk u all jugak lepas ni.. (",)

Untuk pengetahuan u all, saya blogwalking adalah melalui siapa2 yang tinggalkan komen dekat blog saya + dekat bloglist saya.. sebabnya dashboard saya dah lama blank pun.. hihii.. (",).. So, apa lagi.. tengoklah bloglist saya tu, ada tak link u all.. jika takda, cepat2 bagi..!! hihii (",)

SAYA BLOGGER GADIS MELAYU


Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 31/12/2011

Jom la u all kita join bloglist : saya blogger GADIS MELAYU... 

Saya nak tag semua follower2 saya yang bergelar gadis melayu.. opstt.. saya adalah IBU MELAYU..  muahhahha

JOM JOIN BLOGLIST MELURJELITA.COM BERSAMA AWAK SUKA SAYA TAK?


Nak join klik banner

Bloglist Cik Azizah


Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 22/05/2011
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...