Tudung sekolah jenama TudungSiComel berkualiti dengan harga mampu milik..!!

Minggu ni minggu terakhir anak2 kita bersekolah... Minggu depan dah mula bercuti kan.. Masa ni u all yang bergelar ibu bapa ni mulalah dah fikirkan tentang persiapan untuk persekolahan anak2 di tahun hadapan kan?... Tidak ketinggalan, saya pun sama je macam u all.. Tahun depan anak solehah Alisha dah darjah 1 manakala anak solehah Aqilah dah sekolah tadika 5 tahun... Makanya untuk gaji bulan ini, haruslah dah guna sedikit sebanyak untuk perbelanjaan sekolah anak kan... Yela, taknak kelam kabut satu hal.. lagi satu, kalau beli guna duit gaji bulan ni sikit, duit gaji bulan depan sikit, takla rasa "tenat" sangat kan u all... 


Disebabkan itulah juga, makanya saya buat entry ini, untuk memperkenalkan u all dengan TUDUNG SEKOLAH JENAMA TudungSiComel.. Tudung yang kualiti dia sangat kebabommmm tapi harga mampu milik... Saya punya teruja dengan tudung keluaran TudungSiComel ni, sampai tahap saya jadi WAKIL SAH TSC la u all... Selama ni saya kan jenis malu2 alah sikit bab2 nak menjual ni.. tapi dengan tudung si comel ni... Ololooo lain pulak semangat dia tu haaa... Lebih2 lagi dapat pulak big boss yang memang terlajak baik yang amat...!! Serius, ini first time saya jumpa big boss camni tau... Kenapa saya cakap macam tu??... Meh baca apa kelebihan2 jika u all dapatkan tudung sekolah jenama TudungSi Comel ini....

  • TUDUNG SEKOLAH ATAU APA2 TUDUNG DARI TUDUNGSICOMEL, U ALL AKAN DAPAT JAMINAN 180 HARI..!! 180 hari tu bukan sekejap tau u all... 6 bulan tau, 6 bulan... masa yang cukup lama tu haa... Dalam tempoh tersebut, kalau anak u all tak suka ke, tak selesa ke, nak tukar saiz ke apa ke, semua u all boleh lakukan... BAGITAHU JE SAYA, SAYA KASI SETTLE ITU HAL... (",)

  • KALAU DAH LEBIH DARI 180 HARI??... tetap ada keistimewaan untuk u all kesayangan kami pihak tudung TSC ni haa... Saya bagi contohla, bulan ke 7 anak u all guna tudung sekolah kami, tiba2 anak u all cakap tudung sekolah kami tu semakin lama semakin tak sedap guna, taknak guna dah sebab dah tak cantik... U all boleh bagitahu saya pasal ni... InsyaAllah SAYA AKAN GANTIKAN U ALL DENGAN YANG BARU... yang lama??.... TAK PERLU DIPULANGKAN TAPI SAYA SEDEKAH JE UNTUK U ALL... Ya Allah.. bukan senang nak dapat macam ni kan u all?... tapi pihak tudung si comel lakukannya... Apa yang penting bagi kami adalah keselesaan anak2 u all.. kami nak anak u all gembira pakai tudung kami... 

  • U ALL DAH BELI TAPI ANAK U ALL TAK SUKA PULA DENGAN TUDUNG KAMI TU??, U all boleh pulangkan semula tudung tersebut, kami akan kembalikan duit u all tu.. Jangan risau, KOS POS, KAMI AKAN TANGGUNG... Semua ni boleh dibawa berbincang... janji u all bagitahu saya... Kalau ada kekurangan, insyaAllah kami akan perbaikinya...

  • Sekarang ni kos pos laju dah naik kan.. ramai la jugak komplen pasal ni... tapi jika u all beli tudung dengan kami, UNTUK 6 HELAI PERTAMA, KOS POS HANYA RM6 SAHAJA (untuk semenanjung Malaysia).. Ibaratnya sehelai RM1.. baki kos pos laju tersebut?? KAMI TANGGUNG UNTUK U ALL... Suka tak sayang2? (",)

  • Tudung sekolah jenama TudungSiComel ini adalah berkualiti, ia menggunakan MATERIAL LYCRA KOREA, di mana akan membuatkan anak2 solehah u all selesa dan gembira memakainya.. Ia juga sejuk, gebu dan lembut..

  • Tudung sekolah jenama TudungSiComel ni membantu mencantikkan pemakaian anak u all... Ia direka dengan SOFT AWNING... takdalah tudung sekolah tu nanti, kelepek sana kelepek sini.. Cantik je dari mula pergi sekolah sampai balik sekolah...


Tudung sekolah jenama Tudung Si Comel ni ada 4 pilihan saiz tau u all... Untuk semua warna, kami ada dari saiz SS hingga saiz M.. Manakala untuk warna putih sahaja kami ada sehingga saiz L... Saiz M dan L ni, untuk orang dewasa pun boleh guna tau u all, macam mereka yang bekerja polis ke...
  • Size SS sesuai untuk Si Comel berusia 4 - 8 tahun (bersaiz badan kecil).
    Labuh dari dagu 12 inci +/- 1 inci
    Lilit muka 18 inci.

     
  • Size S sesuai untuk Si Comel berusia 8 - 10 tahun (bersaiz badan kecil).
    Labuh dari dagu 14 inci +/- 1 inci
    Lilit muka 20 inci.
     
  • Size M sesuai untuk Si Comel berusia 10-12 tahun.
    Labuh dari dagu 17 inci +/- 1 inci
    Lilit muka 21 inci.
     
  • Size L (Labuh dari dagu 20inci) sesuai untuk Si Comel berusia 11-15 tahun. (Tudung Labuh).
    Labuh dari dagu 20 inci +/- 1 inci
    Lilit muka 22 inci.


Untuk tudung sekolah warna putih, kami ada dua pilihan, samada u all nak putih nila atau putih mutiara... putih mutiara adalah putih bersih seperti kebanyakan pelajar guna, manakala putih nila adalah putih kebiru-biruan..






Atas ni antara TESTIMONI TUDUNG SOFT AWNING JENAMA TudungSiComel... kami ada lebih dari 2000 testimnoni positif berkaitan tudung keluaran jenama TudungSiComel... HARGA UNTUK SEHELAI TUDUNG SEKOLAH SOFT AWNING JENAMA TUDUNGSICOMEL ADALAH RM16.50 SEHELAI... UNTUK PEMBELIAN 3 HELAI, DISKAUN 10% MANAKALA PEMBELIAN 10 HELAI, DISKAUN 15%... MAKANYA SEHELAI TUDUNG AKAN JATUH KEPADA HARGA RM14++ SEHELAI.. (",)... Harga untuk semua saiz dan semua warna adalah sama ye u all.. 


Selain dari tudung sekolah, kami juga ada jual baju sekolah tau u all.. Gambar ni salah satu design baju sekolah yang kami ada.. Tapi buat masa sekarang, belum ada stok lagi, dalam proses... Dah ada stok nanti, saya akan war2kan dekat u all... Buat masa ni, u all boleh dapatkan tudung sekolah terlebih dahulu... U all boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut..

WHATSAPP : 013-530 9850
PM DI FB : Zarina Tazari
PAGE : Tudung untuk Si Comel 
WEBSITE (pembelian secara online) : TudungSiComel.com 


"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

5 comments.. read them below or add one

Amin Hakim Amin Hakim November 21, 2016
Wahhh.. menarik tudung nie
Diana Rashid Diana Rashid November 21, 2016
Ramai yang suka tudung si comel..Tapi ada baca katanya ada sekolah2 tak bagi pakai tudung gini ye??sekolah anak saya semua tudung boleh..yang licin ke, yang ada awning ke..tak kisah..asalkan bertudung..
amm yna amm yna November 22, 2016
Terbaik..👍👍👍
Tudung dari material terbaik
husna zahidi husna zahidi November 26, 2016
alolooo comelnya! geram tgk budak2 kecik gini nak p sekolah.. diorang pon nampak bersemangat je.. :)
Nur Zahirah Nur Zahirah December 01, 2016
wahh, comel je tudung nih, lebih menyenangkan.