Shopping online murah di EZBUY..!!


Saya salah seorang yang memang sukaaaa sangat shopping online.. Bukan apa, ada ketikanya, barang yang dijual secara online ni lebih murah dari offline.. Baru-baru ni saya diperkenalkan dengan satu laman web, di mana harga barang-barang yang dijual alahaiii MURAH... Dahla murah, bab kos penghantaran pulak, RM4.50/500 gram sahaja dan ianya tidak dikenakan bayaran untuk agen.. Website yang saya maksudkan adalah EZBUY MALAYSIA..


Di website EZBUY MALAYSIA ni, terdapat bermacam-macam jenis barang, boleh rabun mata ketika memilih.. hahah... Antaranya adalah pakaian perempuan, pakaian lelaki, permainan kanak-kanak, kasut, beg & aksesori, peralatan rumah, peralatan pejabat dan macam-macam lagi.. Bukan setakat macam-macam barang tapi juga macam-macam jenama..


Di EZBUY ni terdapat banyak item yang paling laris... Mahunya tak laris, dahla cantik, harga murah pula tu..!! Saya tengok pun tergoda... Nak tengok item paling laris tak susah pun, sebab ianya terbahagi kepada beberapa kategori, so, u all hanya perlu klik je kategori tersebut untuk melihat item2 yang ada..


Gambar atas ni, selepas saya klik "folder" paling laris under chunky heels.. Nampak tak harga dia berapa??... 50 hengget pun tak sampai.. Dah la cantik kebaboom pulak tu kan... U all peminat kasut tumit tinggi tu, tak payah tunggu lama, baik pergi terjah EZBUY MALAYSIA sekarang..


Tunjuk contoh lagi satu dekat u all, item paling laris under "folder" children's day... Yang part ni la yang paling saya lemah ni haa... Bukan boleh tengok barang untuk anak2 yang murah macam ni.. Teruja tau u all..!! Sambil2 saya duk usha website EZBUY MALAYSIA ni pun, anak2 saya duk ber"wow" bagai.. Mereka pun tumpang teruja.. hahha... Ibu mereka ni apa lagi, lebihla lagi teruja, sebab murah kan.. hahahha... Kalau u all pun teruja jugak, moh la kita sama2 terjah EZBUY MALAYSIA.


Untuk membuat pembelian di EZBUY MALAYSIA, mula-mula sekali, u all kena daftar. Dah siap daftar, u all boleh enjoy dengan cuci mata di website tersebut..


Mata u all akan terlebih cuci, sebabnya, macam-macam ada di EZBUY MALAYSIA ni.. Cuma perlu sediakan duit sahaja.. heheh


Dah jumpa apa yang berkenan?.. Saya bagi contoh ye, saya berkenan dengan canvas wall storage, dah pilih, saya klik add to cart.


Dah klik add to cart, item yang kita pilih tu akan keluar di sebelah kanan tu.. Dah siap, u all bolehla klik checkout, lepas tu isi maklumat peribadi & cara pembayaran..


Kalau u all beli banyak, berat sampai berpuluh or beratus kilo, saya cadangkan u all daftar PRIME... Kalau u all daftar prime, harga pengeposan yang u all perlu bayar hanya RM8.80 sahaja..!! Percayalah u all... berat barang u all yang beratus kilo tu hanya perlu bayar kos pos, RM8.80... Murahkan?... 


Ohya, PRIME SERVIS ni maksudnya adalah kesemua cas yang dikenakan untuk penghantaran barangan kita tu, tapi barangan yang terpilih sahaja..

Eh jap, itu pasal PRIME SERVICE, ini saya nak bagitahu u all, jika u all dah daftar EZBUY MALAYSIA ni, u all akan dapat voucher RM15 yang akan dimasukkan ke dalam akaun EZBUY u all... Tapi kalau u all dah pernah daftar ezbuy sebelum ni pun, u all tetap akan dapat diskaun 15% penghantaran dengan memasukkan kod ezship15.. So, apa tunggu lagi, pergilah terjah EZBUY MALAYSIA untuk dapatkan barangan yang murah.. (",)

1 comment... add one now

Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad October 28, 2016
macam-macam dah kan sekarang ni. semua di hujung jari jer.