Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway #10. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway #10. Papar semua catatan

Pengumuman Pemenang Mini Giveaway #10

Kakak yang penyayang, si Alisha dah cabut undi semalam.. Si kakak yang bagus, sentiasa memberi kerjasama yang baik.. Asal nampak je kertas undi, dia dah tahu apa kerja dia.. hihiii.. So, pemenang untuk Mini Giveaway #10 adalah...


Tahniah untuk pemenang... Sila bagi detail sebelum pukul 12 tengah malam ni.. Bagi dekat kotak komen ni je pun boleh (",).. ohya sayang2... set reminder tau, akhir bulan ni ada lagi Mini Giveaway #11... hihiii.. Eh, bulan depan anniversary blog saya yang ke dua... apakah akan ada IntaNBerliaN Second Giveaway seperti tahun lepas??.. hihii (^_^)


Senarai peserta Mini Giveaway #10

Saya dah list kan link blog yang join Mini Giveaway #10, so, u all boleh semak.. Jika link u all takda, inform saya sebelum pukul 7 malam ni... Lepas tu saya akan suruh alisha cabut undi & esok saya akan umum pemenang (",)
  1. http://cerita-nurathyrah.blogspot.com/
  2. http://fadthnwan.blogspot.com/
  3. http://mylovely-fieda.blogspot.com
  4. http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/
  5. http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/
  6. http://www.pelangi6767.my
  7. http://mimialya1.blogspot.com/
  8. http://norumara.blogspot.com
  9. http://www.mystorymory.com
  10. http://www.mimiepinkummi.my
  11. http://www.permatabiru.my
  12. http://gadisbiasebiase.blogspot.com/
  13. http://kisahsinenot22@blogspot.com
  14. http://errahnajwa.blogspot.com/
  15. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  16. http://ciknisa89.blogspot.com/
  17. http://masyaamiraaimie.blogspot.com
  18. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
  19. http://lurvezzera.blogspot.com/
  20. http://anakenciksalamat.blogspot.com/
  21. www.msvelentine.my
  22. http://www.geeazielove4eva.my/
  23. http://miszfarahanis.blogspot.com
  24. http://salya07.com
  25. http://haryatifaizal.blogspot.com
  26. http://shahida-mysweetlife.blogspot.com
  27. http://www.mamakaybee.my
  28. http://mizayusof.blogspot.com/
  29. http://sayadisinibukansaya.blogspot.com
  30. http://www.nieyxzha.my
  31. http://nusha1706.blogspot.com
  32. http://chien-puterirahsia.blogspot.com
  33. http://lobaksusue.blogspot.com
  34. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/
  35. http://nurazizahyahaya.blogspot.com
  36. http://dayangdeno.blogspot.com/
  37. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
  38. http://cahayacita2.blogspot.com/
  39. http://zairidanfifi.blogspot.com/
  40. http://justforfund.blogspot.com/
  41. http://www.ainizakaria.my/
  42. www.ecadwinkyasha.com
  43. http://eyraofficial.blogspot.com/
  44. http://zareliqaafiqa.blogspot.com
  45. www.ibulala.blogspot.com
  46. http://www.emarieys.com
  47. http://zitaomar.blogspot.com
  48. http://dakeiza.blogspot.com
  49. www.naniey.com
  50. http://madieygadis98.blogspot.com/
  51. http://mymatatajam.blogspot.com/
  52. http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com
  53. http://nazirahnyerr.blogspot.com/
  54. www.nazihahxx.blogspot.com
  55. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/
  56. http://sitikektus.blogspot.com/
  57. http://winkwinkwinky.blogspot.com
  58. http://my-adam.blogspot.com/
  59. http://aziazidah.blogspot.com
  60. http://aku-saya-alam.blogspot.com
  61. http://sallyyatiey.blogspot.com/
  62. http://syazuani89sss.blogspot.com/
  63. http://shiemacma.blogspot.com/
  64. http://nanakimie.blogspot.com/

Mini Giveaway #10 : Tinggalkan link blog di entry ini sebelum pukul 12 tengah malam (07/01/2013)


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all minggu lepas.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #10.. hadiahnya TUDUNG EMPAT SEGI GUCCI..

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (07/01/2013)

2) Esok (08/01/2013), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) Lusa (09/01/2013), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI RABU @ 09/01/2013, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

6) HARAP SANGAT2 U ALL ALERT.. SAYA TAKKAN PERGI INFORM U ALL JIKA U ALL MENANG.. THATS Y SAYA SURUH ALERT... (^_^)

P/s : Ribut Sonamu.. Moga mereka yang berada di pantai timur dilindungi, termasuklah semua kaum kerabat saya yang berada di Terengganu...


Pengumuman Mini Giveaway #10

Sorry ye u all, buat u all tertunggu2 mini giveaway dari saya.. hihii.. Thanks pada yang bertanya... (",)... Saya akan buat Mini Giveaway #10 hari Isnin minggu depan @ 07/01/2013 yer... Mini Giveaway #10 ni adalah yang bulan 12 tahun lepas punya... tapi saya tunda bulan ni.. so, dengan kata lain, untuk bulan ni akan ada 2 kali Mini Giveaway... Mini Giveaway #11, akhir bulan ni yer... InsyaAllah.. (",)


Mini Giveaway #10, hadiahnya adalah tudung segiempat GUCCI... eh, u all jangan ingat original gucci tau... ni yang murah je... hihii... Untuk pengetahuan u all, TUDUNG NI SAYA DAH GUNA TAU, TAPI SEKALI JE... lepas tu dah tak guna... *dah berlaku pembaziran di situ... adehhh... 

Masa beli tu, saya punya berkenan, sebab saya memang mencari tudung or shawl GUCCI.. tapi tu la, bila dah beli, saya pakai sekali, dia tak menjadi pulak.. tak terbentuk macam yang saya nak... tiup angin je terus "kelepek"... dah tak cun... opsttt sebenarnya saya yang tak reti guna.. muahahha.. Bukan senang nak jumpa tudung GUCCI ni... punya lama saya mencari last2 satu tu je jumpa.. hihii


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...