Moeder untuk ibu mengandung dan menyusu badan


U all menyusu badan?? U all ada masalah dengan kuantiti susu yang kurang?? Saya nak kenalkan u all dengan produk MOEDER.. MOEDER ni bukan untuk ibu menyusu je tau, tapi jugak untuk u all yang sedang mengandung... MOEDER ni sebenarnya adalah makanan tambahan yang dapat membantu ibu2 yang menyusu badan seperti saya ni untuk dapat menghasilkan susu badan yang lebih kebaboommm...!! Dengan kata lain, MOEDER ni merupakan salah satu perangsang susu badan.. Tapi kalau untuk ibu mengandung pulak, MOEDER ni bertindak sebagai makanan tambahan untuk mereka yang mengandung ni menjaga kesihatan diri sendiri & anak dalam kandungan.. Khasiat MOEDER ni banyak sebenarnya, saya tulis dalam bentuk point je la yer..

Khasiat buat Ibu hamil :

·         Mencerahkan Kulit
·         Mengatasi masalah rabun malam
·         Meningkatkan daya tubuh dan stamina  serta tenaga semasa hamil
·         Mengurangkan Risiko tekanan darah tinggi dan rendah ketika Hamil.
·         Mengatasi masalah depresi (Stress)
·         Menguatkan sistem penghadaman dan daya tahan terhadap keracunan makanan.
·         Mengelakkan Sembelit bagi ibu Hamil
·         Menguatkan Pernafasan (mengurangkan asma dan lelah bg ibu hamil)
·         Membanyakkan darah (pengganti kerang seperti tradisional)
·         Meningkatkan produksi susu ibu (Banyakkan susu ibu)
·         Melembabkan kulit
·         Mengurangkan kesan selulit pada perut
·         Mencegah osteoporosis
·         Mencegah sakit pinggang dan tulang belakang ketika hamil kerana membawa kandungan
·         Menguatkan kandungan bagi ibu baru hamil
·         Memberi lebih tenaga ketika proses bersalin
·         Mengatasi masalah mual.
·         Menormalkan metabolisme
·         Mencegah kegemukan selepas bersalin
·         Rasa Vanila berlemak tanpa menyebabkan rasa loya 

Khasiat buat Kandungan atau bayi :

·         Mengurangkan Risiko demam kuning
·         Meningkatkan daya tahan tubuh bayi (selsema demam)
·         Melebatkan rambut
·         Menghitamkan rambut dan bersinar terhadap bayi
·         Memutih dan melicinkan kulit bayi
·         Membantu menguatkan sistem paru-paru bayi
·         Mencegah asma dan lelah
·         Mencegah Rabun ketika besar
·         Membantu pembentukan otak, saraf, plasma darah, dan organ pembiakan
·         Membantu kecergasan otak bayi (Anak Pintar)
·         Membantu sistem pencernaan bayi yg menyusu badan ibu yang mengamalkan Moeder

Khasiat buat Ibu selepas hamil @ menyusu bayi @ bayi menyusu  :

·         Membanyak dan memekatkan produksi susu
·         Mencegah kegemukan
·         Mencerahkan & Melembab kulit
·         Membantu hilangkan selulit ketika hamil
·         Membantu merawat luka dalaman semasa deliver (bersalin) dengan cepat
·         Memberi tenaga terutama ketika berpuasa tetapi meyusukan bayi
·         Mengurangkan stress
·         Mengatasi atau mencegah rabun
·         Mengenyangkan bayi dan atasi masalah sedu
·         Menguatkan sistem pernafasan bayi
·         Membantu daya ingatan bayi


Sekarang saya nak cerita dekat u all pasal kandungan MOEDER ni pulak.. MOEDER ni diperbuat dari susu kambing, ekstrak tomato, habbatussauda, madu, ekstrak anggur, lutein, bird nest, kurma, manna, bilberry, aloe vera, lobak merah, brokoli, omega 3, betik, stevia, vanilla, non diary creamer. Banyak kan kandungan dia... tapi jangan risau sebab rasa MOEDER ni memang super duper sedap.. RASA VANILLA.!!! Alisha & Aqilah pun duk sibuk nak merasa jugak tau... Saya bagi sesudu, dorang nak dua sudu.. Last2 dorang tidur, baru saya bancuh air MOEDER ni..hahhahha... MOEDER ni diminum 2 kali sehari, 1 scoop siang & 1 scoop malam sebelum tidur... Bancuh guna 200ml air suam.. Macam biasalah, apa2 je yang kita minum or makan berkaitan makanan tambahan, dah sah2 kita kena minum banyak air masak dengan elakkan minuman berkafein.. 




MOEDER ni memang dapat membantu menambah susu badan... Saya sendiri yang minum dapat memberi tenaga, dah takda rasa haus ke, penat ke, susu pun semakin banyak... Kalau u all berminat untuk dapatkan MOEDER ni, u all boleh beli dengan whats up ke nombor 017-334 0343, 018-297 6697 atau 016-446 0677.. selain tu, untuk maklumat lanjut, u all boleh ke page MOEDER HQ.. Ohya, harga sebotol MOEDER ni RM159/RM169ss termasuk pos.. TAPIIII sekarang ni MOEDER tengah buat promosi... harganya cuma RM129 termasuk postage seluruh Malaysia.. Promosi ni sah sehingga tarikh 31/07/2015..

{ 7 comments.. read them below or add one }

Mila Hilas Mila Hilas July 13, 2015
adeh dgr susu kambing trs xde minat hehe..
Diana Rashid Diana Rashid July 13, 2015
bagus ni..kalau ibu2 dalam pantang patut amalkan..
azizah green line azizah green line July 13, 2015
pernah gak terbaca produk ni kat fb..macam menarikk
Mek Onie Mek Onie July 14, 2015
meghiah review akak! hihi.... semoga minuman ini memberi manfaat kepada akak dan juga orang lain,inshaAllah :D
Unknown Unknown December 29, 2015
Saya dah sebulan minum same gak susu x bnyak..sehari 3,4 liter air o sy minum.baby sy tetap gak x puas
Unknown Unknown December 29, 2015
Saya dah sebulan minum same gak susu x bnyak..sehari 3,4 liter air o sy minum.baby sy tetap gak x puas