Pengumuman Mini Giveaway #33


Mini Giveaway #33 ni sepatutnya dibuat pada bulan 1, tapi tu la, time tu banyak sangat halangannya.. sekali tengok kalendar, rupanya dah masuk bulan 2... haihh... Masa keluar jejalan hari Sabtu baru ni, saya berkenan dengan OIL PASTEL ni... nak beli dekat anak sendiri tak dapat.. bukan tak dapat pasal apa, takut kene berleter... hahhahha.. modal my dear untuk tak nak bagi saya beli, "dekat rumah dah berlambak2 pensel warna"... so, saya decide beli untuk buat Mini Giveaway je la...


MINI GIVEAWAY #33 ni akan dilancarkan pada 05/02/2015 (KHAMIS) DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA 12 TENGAH MALAM... Saya akan cari 2 orang pemenang... Satu undi akan dicabut oleh Alisha & satu undi lagi akan dicabut oleh Aqilah...

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

{ 19 comments.. read them below or add one }

Sweet red cherry Sweet red cherry February 04, 2015
wah, nak join gak la nanti :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 04, 2015
msti ramai tak sbr join terutama yng ada anak kck..hihi
Puan Kutu Puan Kutu February 04, 2015
Insyaallah sok nak join.nak pencil color.hehe
ayut ayut February 04, 2015
Esok ye giveaway..harapye dptla menjenguk esok...lama xjenguk ni kdg2x tu miss terus..adehhh..salam kak ina..salam puteri2x acik ayut semua!!!heeee ;)
Unknown Unknown February 04, 2015
harap2 sempat la join
Diana Rashid Diana Rashid February 04, 2015
semoga saya tak terlepas..haha..asyik terlepas je GA kat blog ni..
mama3farhanah.blogspot mama3farhanah.blogspot February 04, 2015
Saya join

http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html

Cekgu Norazimah Cekgu Norazimah February 04, 2015
menarik, boleh join nnti ;)

P/S : Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html
Unknown Unknown February 05, 2015
tulah rase mcm lame je ina x buat GA
Mardiah Diana Mardiah Diana February 05, 2015
Diana dah join sis...harap2 ada rezeki untuk menang...hihi
izzeyda izzeyda February 05, 2015
assalamualaikum.. saya join ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html
Naba' Jannatu Syauqiyah Naba' Jannatu Syauqiyah February 05, 2015
http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html
nayfatimahrasyid nayfatimahrasyid February 05, 2015
http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html
Unknown Unknown February 05, 2015
Nak join... hahaha.. ingatkan dah terlepas..
Maria Firdz Maria Firdz February 05, 2015
Dah tggl url tadi.. Lma x jnguk sini
Unknown Unknown February 05, 2015
http://uyoii.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html