Kami lah adik-beradik


Jauh di sudut hati tu, nakkkkkkkkkkkkk sangat update blog... Tapi penyakit MALAS tu, ya Allah.... besau sungguh..!! Masa tu ada je... cerita pun ada je... banyak je idea nya... tapi tu la, sebab banyak sangat idea, so, tak tahu nak karang mana 1, last2 sebab nak berlaku adil, tak payah update... muahhahah... Takdalah, actually penyakit MALAS tu yang menggunung... So, untuk entry ni, layan je la gambar terkini 3 beradik ni yer..

Ohya, apa kata u all komen sikit dari gambar ni, apa yang u all nampak dari riak muka tentang perangai mereka... Saja je nak ajak u all sembang, sebab malas nak update panjang2kan.. hahha

P/s : Malas tak malasnya, sampai gambar tak letak watermark... haihhh!! Btw, di Instagram saya update je... Boleh follow Instagram saya jugak yer... 

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 11 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim February 27, 2015
Assalamualaikum kak intan.. manisnya awek2 ni.. geram tengok.. tak sabar dikurniakan anak perempuan. hehehehhe
Masya Masya February 27, 2015
mmg layan instagram ina je skrg ni hihihihi .. eh² adik makin cerahlah sejak baik enzima ni ...
Nana Nana February 27, 2015
comel2nya 3 beradik ni
zazanizam zazanizam February 27, 2015
comey ! happy je muka kakak2 tu..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 27, 2015
comelnya adk bradik ni..bilalah dpt jumpa..
lynndamya lynndamya February 27, 2015
Salam, haha bila kemalasan melanda, rase mcm sebulan xupdate blog pun xpe kan kak..haha (n_n) gembira betul tiga beradik ni, semua comel..hihi :D
Azizah Green Line Azizah Green Line March 01, 2015
happy kak! masing2 dengan cara tersendiri..suka alisha manis senyumana..aqilah seorang yg happy go lucking
tifa anvar tifa anvar March 02, 2015
tenangnya rasa hati bila melihat muka polos 3 beradik ni gelak.
QasehnyaRania QasehnyaRania March 05, 2015
manis j senyuman alisha lembut
aqilah nmpak serius j
afrina alhamdulillah dh mkin licin kulitnya kan.putih pulak tu
Sya Nadia Sya Nadia March 13, 2015
Aih.. suka tgk budak² ni.. minta² la lepas ni dapat baby girl pulak.. amiinn....