Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Kleenex 2012 Year End Festive Blogger Challenge for Charity. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kleenex 2012 Year End Festive Blogger Challenge for Charity. Papar semua catatan

Bukan rezeki saya nampaknya.. (",)

Memang bukan rezeki saya untuk buat amal dengan kerjasama KLEENEX...


 Ini emel yang saya dapat pada 19/10/2012... Saya baca je emel ni.. tapi silap saya hanya baca sepintas lalu... Lebih2 lagi tulisan omputih, lagi malas nak baca... hihii... Entah macamana, semalam tergerak hati saya untuk baca semula emel tu... & saya download apa yang dia attach dekat emel tu....


 Inilah yang dia attach kan dekat emel tu... Tiba2 rasa macam menyesal... kenapalah saya tak download + baca betoi2 emel tu... Emmmm frust jugaklah... U all baca lah apa yang dia tulis dekat atas tu... Tapi saya hantar jugak emel dekat dia semalam, walaupun saya tahu dah hampir sebulan emel tu saya terima... (^_^)


Inilah balasan emel yang saya dapat.. Rugikan tak baca awai2.. kalu tak, boleh kita sama2 buat amal... (^_^).. Takpalah.. mana tau kot2 untuk lepas2 ni ada rezeki kan.. hihii

Ohya, saya pun tak tahu macamana saya boleh terpilih untuk Kleenex 2012 Year End Festive Blogger Challenge for Charity ni... Saya jugak tak tahu macamana mereka tahu emel saya.. saya jugak tak tahu apa syarat2 untuk terpilih.. pendek kata, semuanya saya tak tahu... ahhahha.. Yang saya tahu, saya dapat emel ni... & bila google.. ada je blogger yang dah anjurkan GA @ Contest ni.. Dengan kata lain, mereka diantara 20 RSVPs yang terawal.. (",).. 

Jika u all nak join Contest or GA ni, boleh pergi blog Zetty.. Dia antara 20 yang terawal.. hehheh


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...