Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Irsyad. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Irsyad. Papar semua catatan

Gaya Alisha bila bermain dengan baby Irsyad... (",)

Alisha memang kakak yang penyayang... pandai je dia main dengan baby Irsyad... hihii.. Jom tengok gaya alisha main dengan Irsyad @ anak Jaa @ sepupu Alisha..... (^_^)


Tak tahu lah gaya apa Alisha buat, sampai macam tu sekali... hahahaaa


Sampai tertonggeng2 Alisha, semata2 nak kiss Irsyad... hehee


Duk main pipi irsyad.. nampak tak mulut alisha tu... itu gaya kakak yang tengah geram tengok baby... hihii.. Tapi jangan risau, segeram mana pun Alisha, setakat ni dia tak pernah pukul baby, termasuk adik dia... (^_^)


Geram je tengok Alisha ni... penyayang sangat!!


Ololoooo kamu ni kakak alisha... napelah sweet sangat kamu nih!! Pandai sungguh layan baby... Irsyad tu pun, nampak suka time alisha main dengan dia... hihii


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...