Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Dumex. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Dumex. Papar semua catatan

Dumex Mamil All in One diberi percuma sekotak @ setengah kilo

Hari Jumaat baru ni kami pergi GIANT.. Kali ni my dear ajak g Giant.. biasa g Tesco.. Giant ni kami g kadang2 je.. cam tak berapa nak best je.. barang dia mahal sikit dari Tesco rasanya..  

Rupa2nya nak ada rezeki Alisha dekat sana... patut my dear tergerak hati nak g giant... (",).. Tengah2 saya duk tolak troli, dorang datang kat saya suruh try minum susu dumex mamil all n one.. Saya rasa tau.. sedap jugak susu ni.. Lepas tu dia tanya Alisha minum susu apa & cakap dorang tengah buat promosi.. isi nama, ic & no tel pastu dorang bagi susu sekotak...


Pada mulanya ingatkan saya salah dengar.. takkan dia nak bagi sekotak.. maybe satu plastik kecik yang sample tu.. sekali betoi dia bagi sekotak 500g.. Serius teruja... hahahaaa... Dapat barang free camgini memang terujalah.. Jimat duit beli susu Alisha... (",) Susu ni setengah kilo pun harga RM38.90.. Best sebab memang semua ada terkandung.. buah, sayur, protin, karbohidrat.. Ohya, kalau u all nak sample, MINTAK KAT SINI.. TAPI SEBELUM TU, KLIK LA GAMBAR SUSU UMUR BERAPA TAHUN YANG U ALL NAK..

Petua dari Kelab Mama Dumex

Photo

Bulan lepas saya ada bagitahu u all yang saya dapat PINK BUNNY dari Dumex Mama Club kan.. Pink bunny ni hanya untuk ahli kelab dia yang pregnant je dapat... Ohya, u all jangan pulak terpikir.. nak kene minum susu dumex baru boleh jadi ahli & baru boleh dapat pink bunny tau... tak semestinya... tapi kalau u all guna susu dia lagi bagus lah (",)

Kalau sebelum ni saya pernah bagitahu yang FRISO sangatlah mesra alam sebab rajin hantar apa2 gift & info untuk saya... Rupanya Dumex pun sama tau... siap SMS dekat saya PETUA lagi... Free sms.. memang sangat2 baguslah... So, Dumex pun saya kategori sebagai mesra alam jugak..hihii

Baru2 ni, Dumex Mama Club SMS dekat saya bagitahu "Halia atau pudina dapat melegakan rasa mual semasa hamil"... Macam dia tau2 je, yang time dia SMS saya tu memang saya rasa loya pun..hihii.. Jomlah jadi ahli jugak.. macam2 info tentang parenting kita boleh dapat dekat sana.. (",)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...