Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Maksud Bunting Pelamin. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Maksud Bunting Pelamin. Papar semua catatan

Keyword Bunting Pelamin kembali mengganas... hihii

Semalam pagi je saya dapat online sekejap, lepas tu terus dah tak boleh online sebab ada gangguan bekalan elektrik sampai ke petang... Bila dah ada elektrik, apa lagi, saya terus online lah kan.. bukak Nuffnang, sekali tu diaaa... terkejut saya tengok UV pada pukul 4 petang dah jadi 888.. pelik ni.. Lepas tu saya tengok keyword apa yang orang duk search sangat ni kan... rupa2nya, orang duk search MAKSUD BUNTING PELAMIN... hihiii

Time tu, saya masih lagi blurrr, apa hal tiba2 orang duk search maksud bunting pelamin kan.. Kalau sebelum ni, puncanya sebab Fasha Sandha bunting pelamin... tapi kali ni apa cite plak... Malamnya,  ketika saya blogwalking, saya terbacalah pasal Diana isteri Farid Kamil dah mengandung.. hihii.. Barulah saya tahu, rupanya orang duk cari2 maksud bunting pelamin pasal Diana la... (",)

Alhamdulillah... rezeki mereka.. seronok sangat saya dengar... (",) Ohya, janganlah pulak ada yang buat andaian yang bukan2 pasal mereka.. sebabnya saya sendiri dah ada pengalaman bunting pelamin ni... (^_^) Saya dulu, baru kahwin 12 hari, dah start rasa pening2 + loya2 tau.. so, takda nak peliknya jika orang bunting pelamin ni... Itu rezeki yang Tuhan bagi.. (",)
 UV setakat pukul 11 malam semalam

 Disebabkan tempias Diana ni, tiba2 semalam UV di blog saya telah mencecah 1000++... Normally, UV 800++ or 900++.. Dapatlah jugak kali ni merasa 1000++... ekekekke (^_^)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...