Testimoni EPHYRA SKIN BAR

BOLEH PM SAYA DI FACEBOOK UNTUK DAPATKAN EPHYRA SKIN BAR YANG DAH MULA BERADA DI PASARAN


U all tahu tak yang EPHYRA dah ada "Adik" sekarang ni??? Kalau tak tahu lagi, meh rapat2 saya nak bagitahu... "Adik" Ephyra nama dia "EPHYRA SKIN BAR"... Eh, apa dia? dah tahu? Kalau dah tahu... meh baca testimoni dari saya ni pulak... Mesti u all belum tahu lagi keberkesanan produk EPHYRA SKIN BAR ni kan... Yela, EPHYRA SKIN BAR ni belum dijual di pasaran pun lagi... Buat masa ni, simpan dulu impian u all nak guna EPHYRA SKIN BAR tu... tunggu dah dilancarkan nanti, cepat2 u all order... dapat gaji terus order... takyah nak tunggu lama2... Nanti kehabisan stok, jangan nak nangis2 pulak yer... Maunya tak... sebut je nama EPHYRA, semua orang dah tahu kehebatannya... Macam saya ni la haaa... EPHYRA SKIN BAR tak jual lagi, tapi duk tergedik2 nak guna EPHYRA SKIN BAR... Nasib ada contest ni haa... join la jugak, alhamdulillah ada rezeki nak dapat EPHYRA SKIN BAR free... Wakakkaka..



EPHYRA SKIN BAR ni ada banyak kelebihan @ fungsi dia... tapi untuk entry ni, saya nak tulis apa perubahan yang saya rasa jer... Kalau u all nak tahu lebih lanjut pasal kelebihan dia, u all boleh baca di entry EPHYRA SKIN BAR... Kalau nak tahu pasal kandungan EPHYRA SKIN BAR pulak, baca dekat gambar atas tu yer...

Mukadimah yang dah cukup panjang... sekarang terus masuk kepada subjek iaitu EPHYRA SKIN BAR... Masa saya mula2 dapat EPHYRA SKIN BAR, saya bukak kotak dia & terasa teruja tengok sabun warna biru...!! Rasa macam nak gigit2 pun ada... Awat la lawa sangat warna dia... haihh!! Itu baru teruja disebabkan warna... Bila saya dah guna sabun tu pulak... mak aiiiiii... 10 kali teruja... bau dia tu... olololooooo suwit2 je tau... tenang je jiwa bau sabun dia tu... hilang stress sekejap... rasa nak ulit muka ni lama2 je dengan EPHYRA SKIN BAR tu haaa.... Tu diaaaa... hebat tak penangan EPHYRA SKIN BAR..??!! Dah tak pasal2 buat saya jatuh cinta..!! Dah tak pasal2 EPHYRA kene bermadu dengan EPHYRA SKIN BAR.... Adik beradik bermadu?? erkkk Opsttt!!



Bila dah dapat EPHYRA SKIN BAR, terus la guna kan... takkan nak simpan lagi... kata tergedik2 sangat nak guna... Tengoklah gambar dekat atas tu, gigih Puan Zarina kita ni hangkut kamera masuk bilik mandi... muahahhah... tau dek my dear, kene gelak besar saya ni... Gigih sebab nak tunjuk dekat u all si buah hati pengarang jantung kesayangan saya ni haaa.... punya panjang panggilan manja, kata nak bodek kan... wakkakak :p...

Actually tak kiralah samada product EPHYRA SKIN BAR atau apa sahaja pencuci muka, untuk dapat hasil yang terbaik, u all kene biarkan buih sabun pencuci muka tu kering di muka baru bilas... Info ni saya memang dah lama tahu... tapi takdanya nak jadikan amalan... ada anak ni, masa tu tersangatlah emas nilainya... kadang nak masuk tandas pun kene tahan dulu.. inikan pulak berada dalam tandas tu lama2... tapi untuk EPHYRA SKIN BAR ni, adalah jugak beberapa kali saya biarkan dia kering... Masuk tandas tu saya cuci muka dulu... sementara nak tunggu buih sabun pencuci muka tu kering, saya sabunlah badan & ulitlah apa2 yang patut... 

Dari gambar atas tu, u all boleh nampak kan camne pencuci muka yang dah kering yang saya maksudkan... Bila dah kering camgitu, barulah saya bilas.... Bila dah bilas, nampak tak muka saya tu fresh je... fresh tak fresh nya sampai air bilasan pun tak lap dekat muka tu tau... hahahaaa... Lagi satu kan, lepas dah bilas muka, saya dapat rasa yang kulit muka tegang... tapi bukanlah tegang sampai tak boleh bukak mulut tu haaa... tegang2 manja tu... (^_^)   



Saya dapat EPHYRA SKIN BAR ni ketika saya dah kehabisan pencuci muka... Memang pandailah EPHYRA SKIN BAR ni "potong line".. Di saat tu jugak, si jerawat pemanis muka yang dah lama tak datang menjenguk saya, dia boleh datang bertandang pulak dah... Saya pun apa lagi, teruslah guna EPHYRA SKIN BAR, nak tengok samada EPHYRA SKIN BAR ni dapat ke "menendang" keluar si jerawat yang datang tanpa diundang tu haaa.... U all ni nampak ke tak nampak jerawat pemanis saya dalam gambar atas tu???... Ce tengok atas batang hidung saya tu haa... kan ada sibijik dekat situ... tak beragak tau jerawat ni, terus nak duduk tempat paling tinggi pulak... Saya guna EPHYRA SKIN BAR sehari dua, terus hilang si jerawat tu haaa... tapi dia tinggal "jejak"la pulak... tapi takpala, jejak dia tu pun mesti tak lama punya.... tunggu saya tenyeh EPHYRA SKIN BAR ni hari2, hilanglah jejak dia tu... mana taknya, salah satu fungsi EPHYRA SKIN BAR adalah untuk menghilangkan parut jerawat & jeragat... Eh, sayang2... tapi jangan pulak mentang2 saya kata EPHYRA SKIN BAR ni boleh hilangkan parut jerawat & jeragat, u all membayangkan harini guna esok hilang tau... bergantung pada diri seseorang... ada yang guna sabun seketoi dah hilang tapi ada yang tak... macam saya ni maybe kategori yang lambat sikit la kot.. kategori orang kertu, kenelah guna berketoi2 baru nak hilang sepenuhnya gamoknya ni... (^_^)..        



Selain tu, yang saya perasan, kulit muka saya nampak makin cerah... tapi idok ler cerah sampai putih melepak tu haa.... udahnya kulit teman ni memang jenis warna kulit manggis kan... tapi cerah ler sikit.. nampaklah jugak bezanya walaupun belum ketara... Alaaa guna pun tak habis lagi sabun seketoi... takkanlah dah nak cerah tahap superb kan... Maunya tak habis lagi seketoi... Yela, seketoi sabun tu saya potong 4, nak jimat la kononnya... kata belum dijual lagi... kang habis EPHYRA SKIN BAR ni, mana pulak saya nak cekau... lainlah kalau dah jual, boleh gak gigih membeli...

Lagi satu nampak tak lingkaran hitam bawah mata saya tu semakin pudar...?? Lingkaran hitam bawah mata ni, baik hati pulak nak jadi BFF saya... saya tak nak kawan, tapi dia nak jugak... tak tahu malu.. haihh!! Apa2 pun, saya suka sebab semakin pudar... EPHYRA SKIN BAR THE BEST...!! Lebiu lah yayang EPHYRA SKIN BAR..!!


 InsyaAllah saya akan terus guna EPHYRA SKIN BAR... Harap2 dengan penggunaan yang berterusan dapat hilangkan noda2 hitam yang tanpa segan silu bertempek dekat muka saya ni haaa... So, lepas ni, si kakak @ EPHYRA akan jadi minuman untuk membantu dalaman saya manakala si adik @ EPHYRA SKIN BAR pulak untuk membantu luaran... Ohya, gambar2 ni bukan gambar edit yer... kalau edit, confirm muka saya tu dah licin...

____________________________________________________________________

Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

{ 26 comments.. read them below or add one }

Shima Hasan Shima Hasan January 14, 2015
Moga bisness awak sentiasa success :)

Btw jom singgah blog, sy ada second GA contest sy anjurkan
http://chenta-shima.blogspot.com/2015/01/mini-ga-by-ema-hasan.html
lynndamya lynndamya January 14, 2015
Salam, haa haha..sy hari tu beli ephyra, terkejut jugak sbb bukak2 plastik, tgk ada free sabun ephyra ni..2x beli, 2x tu lah ade free sabun dia tu, haha untung betul...pakai sabun tu sy berani cuci kat badan je, muka sy guna lain..hehe..tp mmg lembut gila masa biar dia kering sikit before bilas...time bilas pulak, lembut gila rasa kulit ni..haha
Mila Hilas Mila Hilas January 14, 2015
cmne akk dpt 2 ketul tu? hehehe
CikSiti CikSiti January 14, 2015
wow panjang lebar review nya ye..memang menarik minat orang nak membelinya he he ..
siti zawiah siti zawiah January 14, 2015
terbaik..semoga berjaya kak.. :)
Sheila Salim Sheila Salim January 14, 2015
Assalamualaikum kak intan, wahhh testimoni berjaya! bestnya.. sheila pun guna ephyra skin bar ni :)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra January 14, 2015
Serius memang terbaik entry review akak..ayat akak menggoda habis...;)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 14, 2015
Menarik ni..
InshaALLAH t leh try beli kat akk =)
Diana Rashid Diana Rashid January 15, 2015
best la produk ni..terbaik kesan nya..
QasehnyaRania QasehnyaRania January 15, 2015
kan best guna
mmg sayang
su lgi la potong kecil je.
bgi adik adik try.yg sorng tu jerawat teruk. parut hitam.
x sabar nk tgk hasilnya nnti.hihi


nway good luck
mudah mudahan ada rezeki afrina.aamiin
Azizah Green Line Azizah Green Line January 15, 2015
menariknya...jijah nak guna nak hilangkan lebam bawah mata ni..huuu
Zana Hassan Zana Hassan January 15, 2015
Dari GA sama.. good luck!
Aqilah Azmi Aqilah Azmi January 16, 2015
Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
Alhamdulillah kan hiks.
Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~
Haneeza Mohamad Haneeza Mohamad January 16, 2015
nampak ketara perubahan :-)
singgah sini, dari GA yang sama, good luck!
http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html
Mia Liana Mia Liana January 16, 2015
Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

Gud luck (^_^)

- Mia Liana -
Mas Zull Mas Zull January 16, 2015
assalamualaikum intan...semakin berseri n gud luck...;)
nur ikaa nur ikaa January 16, 2015
makin berseri2 laaa...gud luck

http://www.bakul2011.com/2015/01/testimoni-ephyra-cabaran-30-hari.html
Azney Shamsuddin Azney Shamsuddin January 16, 2015
WAHHHHHHHHH !!!

makin cantik lah lepas nie,

http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html
Shark Kay Shark Kay January 19, 2015
shark pun sempat gunakan ephyra skin bar nie,
mmg terbukti kesa dia pada jerawat dan parut jerawat.
rasanya mmg kena menten je penggunaan skinbar lepas nie :)
Mia Liana Mia Liana January 20, 2015

Salam... Tahniah ya....

http://www.mialiana.com/2015/01/pengumuman-pemenang-giveaway-ephyra.html

- Mia Liana -
Puan Kutu Puan Kutu January 20, 2015
Gud luck Ina..samalah kita mama sempat nak tunggu pencuci muka kering baru nak bilas.hehe
Fiza Rahman Fiza Rahman March 23, 2015
Memang best sabun ni. Nak kena top up sebab dah nak habis nih. Bau dia wangi sangat.