Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label VCO. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label VCO. Papar semua catatan

Wajah budak 2 tahun 6 bulan selepas 3 hari bersama PURE MARINE COLLAGEN (PMC)

Sayalah budak 2 tahun 6 bulan tu.. hihii

Ni gambar Alisha pagi semalam tau... Nak tunjuk dekat u all, nampak tak perubahan bintik2 merah dekat dahi Alisha tu.. dah makin kurang selepas 3 hari makan PMC & 2 hari sapu PMC dekat muka.. Untuk pengetahuan u all, Alisha makan 2 kali sehari PMC & sapu dekat muka @ jadikan mask, sekali sehari... Alhamdulillah, dekat muka makin kurang...

Ohya, semalam saya ada gtau u all yang saya sapu PMC dekat 1 badan Alisha kan.. tapi Alisha jadi tak selesa kot... dia makin kerap plak menggaru dekat badan.. so, saya sapu minyak kelapa dara dekat badan dia.. seperti yang dicadangkan oleh Azni.. Alhamdulillah takda menggaru dah... (",).. Harap2 gatal2 akibat ekzema ni cepat2lah hilang... janganlah berparut.. (",)

Nak tengok wajah Alisha hari pertama & kedua penggunaan PMC, KLIK SINI

P/s : Alisha pakai baju yang dihadiahkan oleh Noen 

VCO 7 botol RM20??

Malam semalam saya dah sampai rumah my parent.. Nak update blog mulalah terasa malas.. Rasa nak rest je memanjang.. hihiii.. Tapi tak boleh jugak sebab nanti mesti u all akan rindu dekat saya kan... muahahhahah bajet orang sayang dia la tu.. hihii

Hari ni nak cerita pasal Minyak Kelapa Dara.. Seperti yang u all tahu, saya minum VCO kan.. Nufera saya tu dah habis.. Kebetulan pulak, adik ipar saya yang bekerja dengan Jabatan Pertanian bagitahu, pengusaha dekat tempat dia tu ada buat VCO ni.. so, my dear pun suruh lah adik ipar saya tu tolong belikan.. Kalau beli dekat pengusaha sendiri mesti lagi murah & fresh kan..


So, minggu lepas, adik ipar saya tu bawaklah 7 botol.. Dia cakap pengusaha tu taknak duit tapi dia tetap bagi dekat anak pengusaha tu RM20.. so, my dear just bagi dekat adik dia tu RM20 je la.. Fuyooo jimat duit saya.. opstt jimat duit my dear.. hahhah Bukan apa, kalau Nufera tu RM40++ sebotol.. hihii "Habis yang ni boleh kirim beli lagi ni".. hihii


Adik ipar saya cakap, ramai pengusaha yang buat VCO ni dekat tempat dia tu.. Lain kali dia boleh pergi beli dekat pengusaha lain pulak.. muahahhah... Rasa dia sama je dengan Nufera punya.. Tapi yang ni nampak macam lebih jernih.. Saya dah mula sukakan rasa minyak kelapa dara ni.. hihii

P/s : Petang semalam courier service telefon saya bagitahu dia pergi hantar barang dekat rumah saya tapi saya dah balik kampung.. Dia cakap, barang tu dalam kotak besar.. bila goncang ada bunyi "keceng-keceng".... hahahhah opstttt ADAKAH ITU LEARNING TABLE ALISHA???...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...