Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Ruang iklan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Ruang iklan. Papar semua catatan

Pengiklanan di blog IntaNBerliaN

Entry ni saya tulis untuk rujukan saya & mereka2 @ Blogshop yang sudi letak iklan di blog saya di masa akan datang (",)

Saya ada sediakan ruang iklan di bawah header & sidebar blog saya...

Saiz Banner : 125 x 125
Sewa bulanan : RM 5 tak kira di sidebar or bawah header
Bayaran : Dalam tempoh seminggu selepas saya tempek banner u all dekat blog saya.. dengan kata lain, tempek banner dulu, bayar kemudian.. hihi

Jika ingin saya buat entry untuk review produk or blogshop u all pun boleh.. Ohya, kalau u all nak buat entry review sendiri tapi nak post di blog saya pun boleh.. Bayaran kita boleh bincang yer..  (^_^)

Cara Bayaran : Bank in ke dalam akaun Maybank.. Saya guna bil so tak boleh la nak buat bayaran cara topup.. (^_^).. No akaun, saya bagitahu kemudian... (",)

Cara Contact Saya : 
Emel : zarina_naniey@yahoo.com.my
Facebook : zarina tazari

BAWAH HEADER

http://www.jubahgorgeous.com/   Start 08/02/2012 Last 08/02/2014 DONE PAYMENT RM 60
  
http://mimialya.blogspot.com   Start 01/07/2013 Last 31/12/2013 DONE PAYMENT RM 30

http://momsolutionstore.com/  Start 27/06/2013 Last 27/12/2013  DONE PAYMENT RM 30
  
http://nourain-ruzalila.blogspot.com/ Start 25/12/2013 Last 25/03/2013  Payment?

http://naylishaboutique.blogspot.com/ Start 25/12/2013 Last   Payment?

SIDEBAR



 P/s : U all boleh inform saya berapa bulan u all nak letak banner di blog saya.. samada sebulan or dua bulan sekaligus or apa2 je... (^_^)


Sebut harga ruang iklan di blog IntaNBerliaN?..

Baru2 ni, di dalam entry INI, saya dapat komen dari Anis bertanyakan pasal sebut harga untuk sewa ruang iklan di blog saya... Terkedu sekejap saya, yela, blog saya takda pun ruang iklan tapi anis tanya pasal tu.... lepas tu, saya pun berbalas emel lah dengan anis... rupa2nya anis ni nak letak banner untuk produk yang dia jual di blog blogger yang bergelar ibu.. sebab produk tu, untuk anak2.. kira macam untuk anak jadi cepat pandai membaca lah... (",)

Lepas tu, saya pun tergerak hati untuk letak ruang iklan di blog saya.. sebab saya terpikir, mana tahu, kot2 saya dapat tolong anis or blogger2 lain majukan bisnes mereka ke.. walaupun tak banyak, tapi mana tahu dengan takdir DIA walaupun sikit, saya dapat membantu... (",)

Tapi saiz banner anis tu, sesuai jika saya letak di sidebar... sebab dia bersaiz 250 x 250 & 180 x 110... tengoklah macamana nanti... saya masih lagi berbincang dengan anis.. (",)... Tapi kan u all, alang2 saya dah nak tolong anis, so, saya rasa, tak salah jika saya nak tolong jugak kawan2 saya yang lain ni.... so, saya nak bagi offer jugak untuk u all yang ada buat bisnes letak banner u all dekat blog saya... (",)

Tapi banner tu saiznya insyaAllah 125 x 125 la kot... sama saiz macam blog2 lain buat... MAYBE saya akan sediakan ruang iklan tu, 6 petak ke... kiranya ada 6 blogshop lah kan... Untuk bulan pertama.. SAYA BAGI FREE JE TAU... kiranya 6 blog terawal, FREE letak banner... tapi untuk bulan ke 2 @ banner ke 7, saya akan start kenakan bayaran RM 5 sebulan... Ruang iklan ni HANYA UNTUK BLOGSHOP @ mereka yang berbisnes.. (",)


UV saya pada minggu lepas... (",)

Ohya, UV harian saya takdalah beria banyak tau u all.. normally 500++ or 600 ++... tapi banyaknya 500++ je la... hahhahha... Kalau saya rajin + update 3 entry sehari baru dapat 600++, kalau update 2 entry je sehari, sekadar 500++ je.. hihi.. Kalau Sabtu & Ahad tu, kalau saya tak update apa2 entry or tak blogwalking, UV saya hanya 200++ je.. takdalah banyak macam blogger lain... tapi jika u all sudi nak letak banner dekat blog saya, letaklah.. hihii... 

Tapi tak bolehlah letak hari ni, sebab belum letak ruang iklan pun lagi, tunggu lepas saya letak ruang iklan, baru u all letak yer.. tengoklah, maybe hari ni or esok ke, baru saya sediakan ruang iklan tu.. (",) Ohya, jika ada yang berminat nak letak, jika saya dah publish entry bagitahu dah ada ruang iklan... u all cepat2 lah komen entry tu tau... 5 or 6 blogshop pertama yang bagitahu saya mereka berminat, saya akan letak... kira free lah... nanti dah habis tempoh sebulan, siapa2 yang nak letak banner tu, kena bayar RM5 sebulan... (",) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...