Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Penghargaan dari saya. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Penghargaan dari saya. Papar semua catatan

Berlian Untuk Kamu


Kalau u all perasan, di sidebar blog saya, ada satu kolum BERLIAN UNTUK KAMU... Memandangkan Sha tanya saya, kenapa blog dia yang duk kat FEED RSS, so, meh la saya explain... Actually, dari tahun lepas lagi saya buat FEED RSS ni...

Setiap bulan, link akan bertukar... siapa yang bagi traffic yang banyak ke blog saya setiap bulan, link dia tu lah yang saya akan letak di BERLIAN UNTUK KAMU... Macam bulan lepas, blog sha antara yang tertinggi, tu yang blog sha terpilih... (",) 

Normally, setiap bulan, referrals tinggi2 yang masuk ke blog saya ni, dari carian google... so, untuk dapatkan referrals sebulan, sedikit susah.. saya terpaksa tengok yang mingguan punya.. so, saya kene alert la sikit sape yang tinggi setiap minggu... tapi normally, mereka yang "menetap" di BERLIAN UNTUK KAMU ni, jumlah hits dorang melebihi 100  

Tanda penghargaan dari saya untuk u all.. (",)


Actually dah lama saya terpikir pasal ni.. tapi tu la, sebelum ni sibuk menguruskan pasal GA yang saya anjurkan.. so, saya hold lah dulu pasal ni.. (",)... Seperti yang saya pernah inform sebelum ni, saya memang menghargai kehadiran u all ke blog saya.. Semalam saya dah check Nuffnang saya sepanjang sebulan.. URL YANG PALING BANYAK bagi backlink dekat blog saya adalah blog ECA..


Sebagai membalas jasa ECA @ siapa2 sahaja yang memberi backlink yang paling tinggi di blog saya setiap bulan.. saya akan masukkan url blog dia dekat widget FEED @  RSS yang telah saya letak dekat sidebar blog saya.. (",) Bahagian atas bloglist.. So, jika u all godek2 bloglist saya, janganlah segan silu untuk godek BERLIAN UNTUK KAMU..!! tu yer... hihiihiii.. Ohya, saya akan tukar url dekat RSS tu setiap 27hb setiap bulan yer... (",).. 

Harap u all suka dengan cara penghargaan saya ni.. dengan harapan sedikit sebanyak ia dapat membantu u all dapat backlink dari blog saya jugak.. (",) THANKS A LOT..!!

P/s : Ada something untuk u all start akhir bulan depan.. InsyaAllah.. Hope perancangan saya menjadi & doakan saya dimurahkan rezeki yer.. (^_^)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...