Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Kraftangan Felt. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kraftangan Felt. Papar semua catatan

Aqilah dapat, Alisha dapat, Saya pun dapat (^_^)

Sungguh saya rasa malas nak update blog pagi tadi... Lepas bertungku, boleh saya tertidur... hahhaha.. Bangun2 update blog.. adehhh... parah betoi saya ni... ekkekkekkek... Nak update lagi pasal hadiah.. hihi... Hari Jumaat baru ni saya terima bungkusan dari kak Adyna...


Kak Adyna bagi skirt + baju dekat Aqilah... Comel sangat..!! Tunggu Aqilah besar sikit saya bagi dia pakai.. hihii


Selain dari Aqilah, Alisha pun dapat hadiah jugak... sepit rambut @ kerongsang... dia boleh jadi 2.. nak jadikan kerongsang pun boleh, nak jadi sepit rambut pun boleh.. (",)

Eh, Kak Adyna ni pun ada menerima tempahan kraftangan berasaskan felt jugak tau.. macam KEYCHAIN, PILLOW, FM & HP CHARM... Kalau u all nak buat tempahan.. calling2 lah Kak Adyna ni tau... Add je Kak Adyna ni dekat Facebook... (^_^) FACEBOOK NOOR ADINA


Selain dari Aqilah & Alisha... saya pun dapat jugak.. hihii.. Buku ANAK SIHAT & GENIUS.. Kak Adyna ni macam tau2 je saya memang berminat dengan buku yang berkaitan anak2 ni.. hihii.. Saya baru baca sikit2... Banyak info tau... Seronok je baca.. (",)... Saya nak ucapkan terima kasih sangat2 dekat Kak Adyna (",)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...