Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Jubah Muslimah Moden and Gorgeous Dresses. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Jubah Muslimah Moden and Gorgeous Dresses. Papar semua catatan

Jubah & dress yang super duper gojes..!!


Kalau u all nak cari jubah moden & dress yang super duper gojes cun melecun, u all WAJIB terjah Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses.. Confirm u all akan rasa nak pengsan, pengsan sebab nampak semua baju cantik2..!!  (^_^) Pakaian yang Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses jual, sangatttttt cantik pada mata saya.. Memang kalau cuci mata dekat Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses wajib berangan kita yang memakai baju2 tu semua.. muahhahha.. Yela, kalau nak beli semua tak mampu, beli sehelai dua bolehla, yang lain2 tu, kenelah berangan dulu... hihii.. Ok, saya dah start nak berangan ni, alang2 saya nak berangan, saya nak ajak u all berangan sekali.. meh tengok gambar2 ni semua.. pasti buat u all jatuh cinta pandang pertama... haaa gituuu... (^_^)
 
JUBAH DRESS BY OHB


Alraaz Satin Dress ni cantikkan.. Saya cukup berkenan pakaian yang ada tali2 camgini.. rasa macam comel je bila guna.. boleh ikat riben.. (^_^) Potongan dress ni princess cut tau.. kain dia tu kembang.. kirannya ia boleh dipakai hingga yang bersaiz XXXL, yang membezakan setiap dress ni adalah bahagian dada & bahu.. Butang tu boleh dibuka.. Ohya, yang bahagian warna hitam tu kain lycra, manakala yang warna purple tu kain satin silk..


Kalau kawan2 tak nak Alraaz Satin Dress, kawan2 boleh pilih Amanina Dress yang lebih simple.. walaupun ianya nampak simple tapi tetap cantik..!! Kalau u all guna depan suami, jawabnya tak berkedip2 mata suami tengok isteri dia yang nampak ayu jelita menawan.. wah gituuuuu... (",)

CARDIGAN LACE


Dulu kan, saya tak suka sangat cardigan yang labuh sampai camgini, rasa macam pelik.. Tapi tu dulu... sekarang ni saya rasa cantik sungguh cardigan camgini.. Nampak macam gojes je kalau kita guna.. rasa macam artis plak.. tu diaaa sampai tahap tu haihhh berangan.. hahhah alang2 nak berangan kata orang.. muahhaaha.. Cardigan ni nampak "mewah" sebab dia ada lace yang menonjolkan lagi kecantikan dia.. (",)

READY STOCK FREE SIZE


Selain dari pakaian yang ada saiz, Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses jugak jual yang free size.. Ada yang u all kene order dulu or yang dah memang dah ada stok.. Macam gambar atas ni yang memang dah ada stok.. Bagi saya dress ni sangat2 cantikkkk...!!!!!... Sangat cantik sebab di bahagian leher dia tu unik... Alahaiiii menawan kalbu.. dah la harga pun murah.. Untuk pakaian secantik ini, harganya cuma RM80..!! Huwaaaa stress saya tengok... kene beli gak ni sehelai nanti... rasanya cantik gak kan kalau mak buyung pakai baju camni.. ekkekke... Saya tunjuk sehelai je la yang ready stock untuk free size.. takleh tunjuk banyak2 nanti saya makin stress sebab rasa semuanya nak... hahahhhah   

READY STOCK PLUS SIZE
Tadi dah tunjuk yang free size.. tak lupa jugak yang plus size pun ada jugak.. tetap jugak cun melecun... Tolongggg tolonggg saya dah rasa nak pengsan dah ni.. makin lama saya godek Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses makin banyak jumpa pakaian yang cantik2... Yang plus size ni pun cantiknyaaaaa... leher dia tu pun cantik je dorang reka... Dengan ada tali plak kat belakang.. ololoooo raya suwit benorrrrr...   

DRESS PRE ORDER FREE SIZE


Yang ada stock, u all boleh terus order, yang takda stock, u all kene pre order... Tapi kalau baju secantik ini.. ai sanggup tunggu... janji dapat pakai.. dok gitu??

CLEARANCE SALE


Bab pakaian yang clearance sale memang best.. best bukan pasal apa.. pasal harga lebih murah dari harga asal.. Modern kurung peplum dengan skirt cutting duyung..


Yang nak clearance sale ni semua cantik2.. sampai saya dah tak terkata dah u all.. naik tak tahu nak komen apa dah.. bukan apa, kepala dah jadi pening... mahunya tak, semua cantik.. rasa macam nak rembat semua.. mulalah nak nyanyi lagu kalau aku kaya.. ahhahha

U all nak tengok lebih2 lagi, u all kene terjah sendiri Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses.. Berlambak2 lagi dress yang cantik2 tau u all.. Pergi terjah tau u all..!! biar u all pun naik sama pening macam saya.. hahaha.. U all g survey2.. jumpa yang berkenan & mampu milik, apa lagi.. time gaji ni beli la u all.. tunggu lama2 kan orang rembat.. (^_^)
   
"SAYA DOAKAN SEMOGA JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2014"

Jubah & dress yang memang GORGEOUS & MURAH ...!!!!!!!


Nak menangis saya tengok fanpage JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES... Serius, sangat2 cantik...!!!!!!! Kalau poket saya ni berkepuk duit, mau saya rembat semuanya... hahhaha... U all pun   WAJIB terjah fanpage or blog JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES... Biar u all pun menangis sekali dengan saya.. ekkeke.. Opsttt tak yah nangis.. beli je terus... confirm u all pun tak tahan bila tengok jubah & dress dekat JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES... Murah pulak tu.... eeeeeee geram je tengok... (^_^)... Meh saya kasi cuci mata u all tu sikit... hehhe (^_^)

FREE SIZE
RM 75.00 FREE SIZE FIT S-M-L

Kalau ada dinner tahunan office ni... memang vouge lah.. cantik sangat..!! Ohya, dress ni, IBU MENYUSU pun boleh pakai tau.... dekat bahagian dada tu, kain dia selisih... (",)

RM 85.00 FREE SIZE FIT S-M-L

Dress ni jangan cakap lah.. memang dah menjadi igauan saya setiap malam... muahahahhahha.. Saya cukup berkenan dengan riben dekat pinggang dia tu... alahaiiii napalah cun melecun sangat nih!!!

RM 85.00 FREE SIZE FIT S-M-L

Dress ni nampak sweet sangat.. dengan ada lace dekat dada & pergelangan tangan.. alahaiii.. Comel sungguh..!!

Untuk yang PLUS SIZE pun ada.. jangan risau... cun melecun jugak..!! (^_^)

RM 85.00 PLUS SIZE FIT XL- 1X

Alahaiii cantiknya... Sapa cakap yang berbadan besar takda dress yang cantik.. Di JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES berlambak baju yang cantik2 untuk mereka yang plus size.. Cepat TERJAH!! (^_^)   

RM 85.00 PLUS SIZE FIT XL-1X-2X

Dress ni cantikkan.. suka design dia... banyak lagi tau corak2 yang lain... semuanya gojes2... (^_^)

ABAYA EGYPTION COTTON

RM 149.00

Jubah2 Abaya dekat JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES ni pun cantik2 tau u all... 

RM 130.00

Corak jubah abaya ni cantik kan.. Iskkk, semuanya cantik2.. U all patut terjah JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES..!!!

JUBAH QIRANI

 RM 104.00

Tak berkenan jubah abaya??.. Jangan risau.. Jubah Qirani pun ada... (",).. Cantikkan.. yang warna purple tu cantik.. (",)

RM 104.00

Design jubah qirani pun cantik..!! Nampak ayu je bila pakai jubah ni... (^_^)

JUBAH UNTUK BAKAL PEMENANG IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013

RM 85.00

Last sekali, jubah untuk bakal pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 yang memang tak dapat disangkal..!! Memang gojessssssssss!!!

U all, yang saya bagi u all tengok ni, baru sikit tau.. U all patut terjah blog or fanpage JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES... Harga jubah & Dress yang memang murah + sangat cantik + mampu milik..!!

"SAYA DOAKAN SEMOGA JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

Pertukaran hadiah dari penaja IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 : Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses

Firstly, saya nak ucapkan TERIMA KASIH yang amat sangat dekat u all... Terharu saya dengan sokongan yang diberikan... Tak sangka, hari pertama IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dilancarkan, jumlah penyertaan dah 100++.. hari ni, jumlah peserta dah 200++.. Terkejut sangat.. sebab tahun lepas peserta hanya 170++ dalam tempoh sebulan.. Ni, baru 4 hari dah 200++.. memang terkejutlah... bajet lebih kurang macam tahun lepas je pesertanya... (^_^) Apa2 pun, alhamdulillah... Moga rezeki para penaja IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013, makin mencurah2.. (",)

Ohya, saya nak inform u all yang Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses, telah menukar hadiah... Kalau sebelum ni, hadiah yang Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses nak bagi, seperti gambar dekat bawah....



Tapi Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses nak tukar kepada gambar dress yang dekat bawah ni.....


Cun melecun kan.... Lagi kebaboommmmm... bikin hati saya gundah gulana... hahhahahh... Nanti kalau sapa yang dapat hadiah dress ni, kalau tak nak, bagi saya tau.... muahahhahhaha.. Padahal semua orang nak kan.. hihiii


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...