Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Teka-teki. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Teka-teki. Papar semua catatan

Jawapan kepada teka-teki "Apa yang Alisha takutkan.."...

Firstly saya nak mintak maaf dekat u all sebab lambat keluarkan entry ini.. Sepatutnya saya dah keluarkan entry ni ketika dapat komen pertama yang memberi jawapan dengan tepat apa yang alisha takutkan.. tapi tu la u all, tadi after lunch saya pergi klinik ibu & anak.. balik dari klinik, badan saya letih sangat terus tertidur bersama2 dengan Alisha.. Sorry lagi sekali tau..

Memang ramai yang memberi jawapan dengan betul.. YAP, ALISHA TAKUT OMBAK... So, orang yang pertama jawab dengan betoi adalah NUR ANIS.. nanti tinggalkan alamat dekat komen box ni yer.. pada yang lain, saya mintak maaf sangat2 sebab FM tu hanya ada satu je.. langsung takda balance.. kesian dekat u all...


Tapi.... u all jangan kecewa tau... nanti join Mini Giveaway #3 saya yer.. insyaAllah jika takda halangan, saya akan buat pada 23/05/2012.. Alaa jangan risau.. nama pun mini giveaway kan.. so, mestilah u all hanya perlu tinggalkan link u all je dekat entry tu nanti..hihi

Ohya, untuk Mini giveaway #3 ni.. hadiahnya adalah SHOWER GEL DKNY @ DONNA KAREN NEW YORK.. macam dalam gambar dekat atas tu.. (",).. Saya hanya guna secalit je shower gel tu.. tu pun sebab nak hidu bau.. hahah.. Time beli beria badak.. dah dapat malas nak guna.. huhhh!! Terpaksa terima hakikat yang saya lebih rajin guna sabun ketoi je.. senang.. haha

P/s : U all adalah peneka yang sangat hebat..!! Lenkali kalau saya nak buat teka teki camni lagi.. saya akan sediakan hadiah extra untuk u all.. (",)


Nak u all teka.. apa yang alisha takutkan dalam gambar ni.. (^_^)


Sebelum saya sambung lagi cerita tentang percutian kami di Pulau Pangkor.. saya nak u all teka gambar dekat atas tu.. Time ni 1st day kami di sana.. kira baru je nak pergi jejak pasir + main2 airlah ni.. hihihii

Dalam gambar dekat atas tu, alisha tengah lari dari "tuttt" tau.. alisha takutkan "tuttt"... So, saya nak u all teka.. apakah "tuttt" yang saya maksudkan tu... situasi dia.. u all pun tahu lah bila dah tengok gambar dekat atas ni kan.. (",).. Ini adalah kali pertama alisha ke pulau.. & baru first time jugak tengok "tuttt"..  

U all agak2lah kalau pergi main air di pulau.. apa yang u all akan nampak... imagine anak u all lah senang..hihii.. Kalau kita, maybe teruja tapi anak2 yang baru first time... takut la pulak.. hihii



Saya mencari orang pertama yang dapat teka dengan betoi.. Saya akan bagi dia FM seperti gambar dekat atas tu.. (",)

P/s : Petang nanti nak pergi klinik ibu & anak... berdebar2 untuk mengetahui result ujian darah untuk TIROID saya tu... Redha je la apa yang doktor akan bagitahu nanti....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...