Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label My Little Honey Dew. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label My Little Honey Dew. Papar semua catatan

Luangkan masa beberapa minit, sedekahkan AL FATIHAH..

Saya nak mintak u all luangkan masa sedekahkan AL FATIHAH untuk arwah ayahanda sahabat alam maya saya, NURUL HEZRINA @ MY LITTLE HONEY DEW.. Saya baru bermesej dengan Nurul selepas baca entry Nurul berkenaan abah dia yang koma, lepas tu, saya terlena... Bila terjaga, saya terpandang di bloglist, ada entry dari Shima dengan tajuk TAKZIAH WAN NURUL....(Saya terlena sambil laptop terbukak)

Ya Allah Ya Tuhanku... dah lah saya tengah mamai.. sekali baca entry macam tu pulak, tengah2 malam pulak.. Ya Allah.. sayunya hati... Teringat abah sendiri... Apa2 pun, sekali lagi saya mintak u all luangkan masa HANYA BEBERAPA MINIT, sedekahkan al fatihah untuk arwah... & salam takziah untuk Nurul... Moga Nurul tabah hadapi dugaan ni... & semoga arwah ditempatkan bersama mereka2 yang beriman...

AL FATIHAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...