Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Durian Gajah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Durian Gajah. Papar semua catatan

Durian Gajah



Dulu saya ada gtau u all yang alisha makan durian gajah kan.., baru hari ni ingat nak tunjuk gambar durian gajah dekat u all.. hehheh.. Lama saya peram entry ni dalam draft.. hihii(",) Durian gajah ni memang betoi2 besar tau.. Dalam gambar ni, maybe u all tak dapat imagine besar mana kan... U all bayanglah... satu ruas (betoi ke panggil ruas) durian ni pun, memang dah kenyang makan...Sape yang dapat habiskan sorang sebijik, memang hebatlah dia... (",)
 

Tengoklah tu, satu ruas dia tu panjang & besar mana... Isi durian gajah ni tebal tau.. Ohya, lupa pulak, actually, durian gajah ni bukan kami beli tau tapi ambik dekat kebun... alaa bukan betoi2 kebun pun.. Sekadar keliling rumah arwah opah je... hihiii.. Rumah arwah opah dekat Kampung, kiranya keliling rumah opah tu ada rambutan, durian, manggis, dokong & banyak lagi lah buah-buahan lain..

Buah durian gajah ni dah lama jugak saya tak makan, sebab tak berbuah musim2 buah sebelum ni, cuma kali ni baru dia menjadi dengan jayanya... banyak buah..hehe (",) Alhamdulillah ada kebun buah macam ni... dapatlah kami anak cucu cicit ni merasa buah hasil tanaman nenek moyang kami dulu2... (",)


Alisha makan durian gajah



Alisha memang suka sangat makan buah durian.. Nasib baiklah ada kebun sendiri.. hiihiii..


Time ni, alisha makan buah durian gajah... Buah durian gajah ni besar tau u all.. isi dia tersangatlah tebal... seulas tu puas makan.. tapi si alisha ni, berulas2 pun tak puas lagi... hahha


Habis comot mulut makan buah doyan...


Tu diaaaa.. penuh mulut, sampai muncung2.. hehheh.. Tapi muncung tu, gaya macam muncung nak kiss orang la pulak... muahhahha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...