Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Award. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Award. Papar semua catatan

Thanks to Greenn Inspiration for the award..!!

Seronoknya + terharu sangat... Lihatlah Dunia... muahahhah Tak sangka dapat award dari  Greenn Inspiration a.ka.Nisa.. Award ni kerana jadi kawan Nisa.. hihii Bestlah dapat kawan macam ni..

Actually, saya jadi rapat dengan Nisa ni pasal CGL la.. Inform pasal kemenangan Nisa.. Nisa ni peramah tau.. Best dapat member blogger yang peramah macam ni.. Kitaorang pernah la chit chat dekat facebook..

Memang bestlah dunia blog ni.. walaupun tak pernah berjumpa tapi terasa macam rapat.. maybe sebab ramai blogger buat entry berkenaan kehidupan harian masing2 kot, tu yang jadi lebih rapat.. yela, kita boleh tahu apa je cerita tentang membe blog kita tu.. :-)

Inilah award yang saya dapat tu... Wahh saya sangat2 menghargainya & rajin sungguh Nisa buat semua ni yer.. Saya ni pulak tak reti pun nak buat sebab tak berapa nak teror sangat bab2 ni.. muahhahaa


Ohya Nisa, saya pun berkenan dengan yang ni.. so, saya nak ambil jugak yang ni yer... sungguhlah comel.. I like it..!! :-)

Saya akan letak ke dua-duanya dekat blog saya ni & link terus ke dua2 blog Nisa.. :-) kalau u all nak baca entry tentang ni.. u all klik je SINI

P/s : Orang berbudi kita berbahasa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...