Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label KSRS. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label KSRS. Papar semua catatan

SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS

Saya nak join KELAB SURI RUMAH SEDUNIA.. Wah.. jangan main2.. suri rumah pun ada kelab tau... hahhahaa.. 

Saya berminat nak join sebab saya ni suri rumah sepenuh masa.. sekurang2nya kalau saya join, takdalah nampak sangat yang saya ni tak up to date langsung kan.. Hey, i suri rumah tapi ada blog hokay..!! ;p

Nama : Noorzarina Binti Ahmad Tazari ( INA)
Umur : 28 tahun ( 25/02/1983 )

Tempat tinggal : Sungai Petani, Kedah.. Sebelum kahwin duduk dengan parent dekat Chemor, Perak.. tapi saya dengan bangganya nak bagitahu saya adalah anak kelahiran negeri Terengganu.. saya suke makang kepok lekor..!! hahhah *tiba2*

Email : zarina_naniey@yahoo.com.my
Status : Berkahwin dengan Mohamad sukri Bin Harmin
Anak : Nur Alisha Binti Mohamad Sukri ( 9 bulan )
Pekerjaan : Suri Rumah sepenuh masa
Facebook : zarina tazari

Alamakk sorrylah Puan Bee banner takda la.. boleh buatkan untuk saya tak... tolong ek.. ;-).. terima kasih in advance lah.. hihii 

Iklan churp2 : http://www.churpchurp.com/zarinatazari/share/churpchurp-invite

Kalau u all pun nak join jugak kelab ni... klik dekat Sini or Sini   

IntaNBerliaN @ Zarina 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...