Yuhuuuu jangan dipandang sebelah mata cekodok sardin saya yang tak semegah ni yer.. Walaupun warna kulit dia sawo matang, tapi rasa dia apabila dicicah dengan sos cili, dimakan ketika panas2, terus terlupa akan rupa dia yang tak berapa nak cun tu... muaahhahhahha
Ni kes arini la.. tadi tengah2 saya masak untuk lunch, sekali terpandang ikan sardin dalam tin.. terus hajat nak buat cekodok sardin tu dah mai... hhihii.. So, lepas siap masak untuk lunch, terus saya buat cekodok sardin... hihii.. Alaa senang je.. macam biasa, saya hanya suka resepi yang senang2.. hihii... Tepung gandum + baking powder + garam + bawang dipotong dadu + lobak merah (tak letak pun boleh) + 1 tin sardin sekali dengan kuah dia = gaul2 bagi sebati.. biarkan 5 or 10 minit.. lepas tu goreng... (",)
P/s : Cekodok ni rangup di luar, lembut di dalam... Ohya, cekodok ni bukan jadi mampat or berat tau.. tapi jadi ringan..