Saya memang suka masak.. sebab tu banyak je saya duk kongsi resepi dengan u all.. heheh.. Bukan pe, anak suka makan, ibu, of course lah suka masak kan.. hihii.. Kadang2 macam tak percaya yang saya ni dah tahu masak.. kalau u all nak tahu, sebelum kahwin, saya memang tak pandai masak.. semuanya mak saya yang uruskan.. saya sekadar tolong potong bawang, tu pun kalau mak suruh... adehhhh.. Tapi tu la, sape cakap orang tak pandai masak lepas kawen tetap tak pandai masak.. Saya dah buktikan, lepas kawen saya dah pandai masak.. hihii.. Dah ikat perut suami dengan tali ropia... muahhahhaah
Hari ni nak share dengan u all cucur roti gardenia.. ehehhe.. Cara dia senang je.. sedap..!! Try la.. tapi tak tahulah u all camna kan.. sedap ni bagi tekak saya.. tekak orang lain, tak tau la.. hihii.. Ambik 4-5 keping roti, rendam dalam air masak.. tunggu kembang pastu hancur2kan dia.. Tepung gandum + garam + serbuk kari daging + soda bikarbonat + air + roti yang direndam + bawang + telur = buat macam u all buat cucur biasa.. pastu goreng (",).. Belum cuba, belum tau.. hihii