Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label sauna belt murah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sauna belt murah. Papar semua catatan

Macam2 ada di Stylez Store House

Siapa yang suka shopping online tu, meh sini saya nak kenalkan lagi satu website yang u all boleh cuci mata sambil berbelanja.. (",) Stylez Store House ada jual macam2 barang tau... Antara ketegori produk yang Stylez Store House jual, Apparel & Accecories, Health & Beauty, Jewelry & watches, Lingerie, Shawls, Sport & entertaiment... Kesemua produk yang Stylez Store House jual murah2 tau... dengan kata lain, mampu milik la.. (",).. meh sini saya tunjuk kat u all antara barang yang Stylez Store House jual..


VINTAGE WRISTWATCH.. Sangat2 cantik..!! Saya suka yang vintage camni... harga dia pun murah je u all.. RM50 termasuk pos... murah kan... boleh beli untuk bagi hadiah dekat insan2 tersayang (^_^)


Blouse ni pun cantik.. Rasa macam ayu je bila guna.. cewah.. hahah... yang menariknya bahagian butang & lace tu la.. pakai g opis pun ok gak ni (",) Blouse ni pun berharga RM50 termasuk pos...


Stylez Store House pun ada jual spek mata.. Opsttt!! ini bukan sebarangan spek mata yer... Ini nama dia EYESIGHT THERAPY GLASSES... Ia bagus untuk u all yang ada masalah mata seperti rabun dekat, rabun jauh, katarak... Hanya guna dalam 15 minit sehari, dalam masa beberapa minggu, u all dah nampak kesannya... Harganya cuma rm 50 untuk member


Brooch Chanel ni memang meletoppp lah... Cantik sesangat!!.. Harganya cuma RM40 tapi yang ni kene pre-order la...


SHISEIDO BLACK MASK ni macam menarik.. Sesuai sangat sapa2 yang ada bintik2 kat hidung tu... saya pun ada jugak bintik2 tu.. heheh.. lenkali boleh beli ni... Eh, u all patut beli jugak.. nanti time raya, cantiklah sikit nak mekap.. takdalah nampak bintik2 hitam or putih kat hidung (",) Harganya cuma RM18 untuk 10pcs..


CRYSTAL COLLAGEN EYEMASK ni macam best... Best sebab antara fungsi dia boleh hilangkan lingkaran hitam bawah mata... Kalau nak cantik time raya nanti, kene beli sekarang tau!! hihii.. Ohya, harganya murah je... RM2.50 sepasang..


Stylez Store House pun ada jual SAUNA BELT tau...Produk ni bagus untuk sesiapa yang ingin hilangkan lemak2 macam kat PERUT, PEHA & PINGGUL.. SAUNA BELT ni murah sesangat tau..!!RM50 je...


Amacam?? memang murah2 kan produk yang Stylez Store House jual.. Macam2 produk ada tau... U all terjah je Blog Stylez Store House or Fanpage Stylez Store House..     

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...