Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label http://syawalsimpsons.blogspot.com/ Friend. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label http://syawalsimpsons.blogspot.com/ Friend. Papar semua catatan

First time member blogger datang rumah..

Semalam ada member blogger datang rumah saya.. hihii.. Ni first time tau orang luar datang rumah sewa saya ni... Biasa family saya or family my dear je yang datang... Eh, lupa nak bagitahu, yang datang jumpa saya tu, Sue @ Ibu Syawal... (",) U all tahu tak, bila Sue bagitahu nak datang rumah saya, saya rasa segan sangat tau, yela, rumah saya ni bukannya ada sofa or kerusi pe2.. kalau datang, kene duduk atas lantai je.. (^_^).. Sampai saya terpikir nak ajak sue jumpa dekat luar, tapi sue kata dia tak kisah.. hihii.. So, kalau sue tak kisah takpala kan.. (",) Inform awal2 ni, kalau ada sape2 nak datang rumah saya lepas ni, duduk atas lantai je tau.. tak pun, saya belanja makan dekat luar... ekkekek

Saya dukung baby besar sebab baby kecik tidur.. hihi

Selain dari duk pikir pasal takda kerusi, satu lagi yang saya pikir nak masak apa... hahhah.. Macam2 saya ni kan.. ekkekek.. Bab masak ni pun susah hati gak ni.. yela, first time jugak ni nak masak untuk bagi orang makan selain dari family saya & family my dear.. Tapi last2 saya hidangkan sue nasi ayam + puding koktel berkuah (nama puding saya reka sendiri.. hhahah.. nanti saya tunjuk u all yer..)..

Sue ni peramah tau u all.. rasa macam dah lama kenal... Geram dekat anak sue, si izz tu.. bukan main lagi menyembang.. pantang agah, senyum saje.. hihii... Alisha pun suka je dekat izz.. (^_^).. Eh, u all tau tak, saya ada tegur Alisha, jangan kacau izz yang tengah tidur tau, tapi tiba2 alisha terdiam & terus menangis, bila sue tegur, terus alisha pergi peluk sue.. Alahaiiiii anak saya ni... sensitip plak.. hihii.. Tapi kan, saya rasa sweet je moment alisha peluk sue tu.. hihii... Saya rasa maybe alisha bukan nak kacau izz sebenarnya, tapi dia just nak tengok2 or lalu sebelah izz je.. tapi saya kata dia nak kacau izz... sedih lah si kakak alisha tu.. ibu dah salah paham dekat dia.. ehehheh

Apa2 pun, saya rasa seronok sangat jumpa sue sebab sue peramah + Alisha pun macam suka jumpa syawal.. yela, alisha kan suka berkawan.. (",)... Panjang umur ada rezeki boleh kami jumpa lagi... (",)

P/s : Badan saya dah tak macam 'bini popeye' lagi kan.. hihii


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...