Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label coratcoretpinkummi.blogspot.com. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label coratcoretpinkummi.blogspot.com. Papar semua catatan

Pejabat pos Chemor ni baguslah.. (",)



Boleh kalau saya nak cakap pejabat pos Chemor ni bagus?.. hihiii... Kan semalam saya ada post entry yang PinkUmmi @ Mimie bagi hadiah... Untuk pengetahuan u all, bungkusan yang saya dapat tu dah terkoyak tau, tapi dah tertampal seperti gambar dekat atas tu...

Nampak tak, Penyelia Serahan Chemor siap sign lagi.. bagitahu yang bungkusan tu dia dapat memang dah terkoyak & ditampal dengan rasminya oleh pihak pejabat pos Chemor.. (",) Macamana saya tak kata pejabat pos Chemor ni bagus, yela, selama ni, kalau dapat bungkusan terkoyak pun, takda pulak pejabat pos nak tampal semula...

Tapi bila dekat Chemor ni, alih2 siap dorang tampal + sign lagi..hihii.. baguslah kan... (",) Selama ni pun, saya duk dengar ada je blogger yang dapat bungkusan dari pejabat pos yang dah terkoyak... Ni yang tetiba nak "up" kan kawasan CHEMOR ni.. muahhahhahahh


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...