Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Serunding daging or ikan yang sedap. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Serunding daging or ikan yang sedap. Papar semua catatan

Jom tempah serunding daging or ikan homemade resepi dari kelantan yang sangat sedap..!!

Saya nak promote SERUNDING ASLI HOMEMADE DARI KELANTAN ni dekat u all.. Kot2 terbukak pintu hati u all nak beli ke kan... Lagipun, benda sedap harus dikongsi bersama.. biar kita sama2 merasai kesedapan SERUNDING KELANTAN ni.. (^_^)


SERUNDING DAGING ASLI HOMEMADE... U all tahu, masa mula2 rasa serunding ni.. Ya Allah.. rasa nak menangis.. sedap tak hengat..!! Terimbau kembali kenangan masa belajar dulu... salah sorang kawan saya dekat asrama orang Kelantan tau, dia bawak serunding ni g asrama.. share ramai2.. tu la pertama kali saya rasa.. memang sedap!! Dah lama cari, sekarang baru dapat rasa lagi sekali SERUNDING KELANTAN tu.. (",)

HARGA SERUNDING DAGING ASLI HOMEMADE ni cuma RM21 untuk 250gram.. Harga sangat berbaloi dengan kesedapannya.. (",) U all boleh beli serunding daging ni untuk makan bila raya nanti.. cicah dengan lemang ke.. ketupat ke.. memang sedap..!! Bukan setakat untuk guna time raya, ibu2 pun boleh beli untuk anak2 yang tinggal dekat asrama tu.. buat stok anak2 time poket tak berapa nak "tebal".. hihii.. Jangan risau ye sayang2.. sebab serunding ni BOLEH TAHAN HINGGA 8 BULAN..!!


Lagi satu pulak, SERUNDING IKAN ASLI HOMEMADE.. Serunding ikan ni first time saya makan.. Rasa dia memang sangat2 sedap.. Nak bagi cadangan dekat u all, jika u all teringin nak buat mini popia ke.. simpul kasih ke... u all PATUT beli serunding ikan ni.. sangat sesuai.. mesti orang yang datang beraya umah u all nanti cakap  mini popia or simpul kasih u all tu sedap... Yela, kesedapan mini popia or simpul kasih kan bergantung kepada inti dia.. So, inilah serunding yang terbaik untuk mini popia or simpul kasih u all tu (^_^).. Harga dia murah je... RM19 UNTUK 250 gram...  


Memang tak rugi kalau u all beli.. bukan saya je suka.. Si Alisha tu siap meratah.. makan sambil tengok tv.. hihi.. Saya suka makan serunding ni gaul dengan nasi panas2.. memang sedap.. Kalau bulan puasa ni, time sahur tu, serunding ni dapatlah bukak selera untuk makan banyak sikit time sahur.

Jika u all berminat, boleh order.. CARA ORDER

U all boleh hantar emel ke aconceptnature@gmail.com dengan title "Serunding @ intan berlian".. Ohya, letak title intanberlian tu sebabnya owner dia dah janji nak bagi diskaun RM1 bagi setiap pek dekat u all jika inform nama blog saya..


Lagi satu.. untuk 20 pembeli terawal, yang beli 2 pek serunding akan dapat hadiah bekas macam dalam gambar atas tu.. Boleh guna untuk isi SERUNDING ASLI HOMEMADE (",) So, apa tunggu lagi.. jika berminat, bolehla beli.. Jangan risau.. serunding ni dah 10 tahun dipasarkan di sekitar lembah Klang.. Bila dah cakap 10 tahun tu.. mestilah sedap kan.. (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...