Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Sakit mata. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Sakit mata. Papar semua catatan

Apa punca mata sentiasa keluar taik mata ek?

Sebenarnya dah lama saya duk pikir2 pasal ni... Si Aqilah ni la... mata kanan dia, asyik kuar taik mata je.. kesian saya tengok.. kan bila banyak taik mata, kita nak bukak mata jadi susah... Orang kata maybe sebab panas... tapi saya heran jugak.. apa yang panas ek...

Nak kata saya makan jamu... memang tak makan langsung... nak kata sebab makan vit set bersalin.. tak jugak.. sebab saya dah try stop makan tapi taik mata tetap ada... so, apa masalah dia yer... Dah dekat 2 minggu jugaklah mata aqilah jadi camni...

Bila tanya nurse yang checkup, dia kata kalau mata tak merah.. bukan sebab sakit mata lah tu.. kira takda pe2 lah... Habis tu kalau takda pe2.. nape kuar taik mata... adehhhh... 

Ada tak anak2 u all pernah jadi camni?.. apa yang u all buat nak bagi ok semula yer... nak bagi taik mata tu takda kuar dah...

UPDATE :-

Saya hanya lap taik mata Aqilah dengan kapas basah je... last2 taik mata tu hilang sendiri.. sebulan lebih la jugak tapinya..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...