Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Perut Gatal. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Perut Gatal. Papar semua catatan

Perut gatallllllll......

Normallah kan bila perut ibu mengandung ni gatal2 kan... Tapi saya tak garu pun.. just gosok2 macam tu je dengan tangan + sapu baby oil.. Yela, risau gak nanti  lepas bersalin perut dah tak cantik... hihii

Cuma yang menjadi masalah saya sekarang ni, perut saya bukan setakat gatal.. TAPI dah jadi merah2 + bengkak2.. Alaa macam kalau kita kena tahi ulat tu.. kan dia jadi timbul bengkak2 & merah2.. camtulah.... Actually, sebelum ni kulit saya jenis sensitif, nyamuk gigit pun dia boleh bengkak2.. tapi tu dulu.. lepas bersalinkan alisha dah hilang.... 

Ni baru 2 3 hari ni jadi balik.. tu pun dekat perut yang tengah memboyot ni.. adehhh... dah la tengah gatal yang amat... Rasa macam nak je garu perut tu puas2... heheh.... Nak buat macamana yer u all... gatal sangat ni... 

Eh jap, nak tambah sikit... u all tau tak, alisha kan, suka sangat main pusat saya.. suka pegang2lah... ciumlah.. alahaiiii.. mentang2lah pusat ibu dia ni dah 'terkeluar'.. hahahha... Ibu2 mengandung semua pusat akan jadi timbul kan.. hihii.. Anak2 u all ada tak yang suka main dekat pusat tu... (",)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...