Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Peplum. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Peplum. Papar semua catatan

Pertukaran hadiah dari penaja IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 : House Of Pines

Takut pulak saya tengok jumlah peserta untuk IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013... dah 300++... Jumlah pemenang yang akan alisha cari hanya 32 orang je... Tapi hadiah memang kebabooommm la kan.. hihii.. Berdebar2 saya nak tunggu pemenangnya nanti.. hihii

Ohya, saya nak bagitahu u all ni, yang sponsor HOUSE OF PINES telah menukar hadiahnya... Tapi jangan risau.. hadiahnya tetap jugak cantik cun melecun.. hehhe


PEPLUM KURUNG LACE.. Ini adalah hadiah yang sebelum ni yang  HOUSE OF PINES   nak taja.. TAPI  HOUSE OF PINES dah tukar kepada THALIA COTTON LOVERS PEPLUM DRESS..


Inilah THALIA COTTON LOVERS PEPLUM DRESS, cantikkan.. suka sangat dengan warna dia... Ohya, u all jangan imagine peplum & kain tu berlainan tau.. tapi BAJU & KAIN tu bersambung... kalau sekali pandang nampak macam asing2 kan.. hihii.. bila saya tanya owner HOUSE OF PINES, dia cakap bersambung... yela kan, dah nama pun dress.. hihiii..

Jika ada antara u all yang berminat dengan THALIA COTTON LOVERS PEPLUM DRESS ni, jika tak da rezeki untuk dapatkan melalui IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013, u all bolehla pergi beli dengan  HOUSE OF PINES... murah je.. cantik pulak tu...!! First time saya dengar PEPLUM pun dibuat stail dress... hihii... Memang tak rugi jika u all jenguk fanpage  HOUSE OF PINES.. sebab peplum yang  HOUSE OF PINES jual semuanya cun melecun...!!!!!!

PEPLUM yang sangat cun melecun kebabooommmm... hihii

Fanpage : House Of Pines

Grrrrrrrrrrr geram je bila pergi terjah HOUSE OF PINES ni.. PEPLUM yang HOUSE OF PINES jual SANGAT2 CANTIK + MACAM2 DESIGN...!! Rasa nak rembat semuanya...!! hahha.. teringin sangat nak pakai... hehheh.. Meh la saya tunjuk kat u all antara PEPLUM yang HOUSE OF PINES jual.. Saja nak bikin hati u all tak keruan.. muahahhahha...

SURI PEARL LACE PEPLUM DRESS 

FREE SIZE S-XL-

Saya suka bahagian kolar dia tu... cantikkan.. ada lace & ada pearl dekat dekat lace tu.... (",)

ANASTASIA PEPLUM TOP

FREE SIZE S-L

PEPLUM yang ni memang lain kan... first time tengok PEPLUM yang lengan dia camtu... tapi menarik!! (",)

NATASHA RIBBON ZIP PEPLUM DRESS


Iskkk geramnya... cantik sungguh!!.. Saya cukup berkenan dengan apa je design yang ada riben besar2 camni... cantik!! (",).. Ohya, PEPLUM ni, belakang dia ada zip tau... Kedut2 kat bahu tu pun cun!! (",)

CINDY LAYER RIBBON

FREE SIZE S-M

Yang ni pun cantik.. ada layer kat bawah.. kat pinggang tu pun ada ribbon.. memang cun lah..!! hihii

QASEH PEPLUM KURUNG RIBBONY LACE

FREE SIZE S-L

Serius yang ni bagi saya memang cantik!! Menyerlah!! Riben tu yang mahai.. hehee.. memang cantikkkkkkkk..!! rambang bijik mata dah duk tengok PEPLUM dekat HOUSE OF PINES... (",)

LAYER EXCLUSIVE PEPLUM DRESS


Oh tidakkkkkkkkkkkkk... Memang cantik!! Cun melecun!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Stresss tengok... cantik sangat... hahaaa... Dah la bulan 5 & 6 ni, sepupu & adik ipar saya kawen... duk terbayang2 dah PEPLUM... hahahaaaa

PEPLUM TRIBAL NEW MOON

FREE SIZE S-L

Jika tak nak PEPLUM yang jenis kosong.. yang corak tribal camni pun cantik!! Pakai dengan kain yang kosong camni.. memang cun melecun lah..!!!

COLLAR LACE PEPLUM


Alahaiii yang ni pun cantik jugak... makin lama saya duk tengok album dekat  HOUSE OF PINES  ni, makin geram tengok PEPLUM.. hahha.. U all pergilah terjah HOUSE OF PINES tau.. Beratus2 PEPLUM yang ada.. Macam2 design PEPLUM yang ada..!! Jika u all berminat.. boleh terus order.. Harga pun berpatutan... (",)

"SAYA DOAKAN SEMOGA HOUSE OF PINES AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

PEPLUM yang tengah hot!!!

U all ada tak baju Peplum? or pernah tengok tak peplum ni?? Bagi saya peplum ni memang cantiklah... cantik yang amat.. Tengah pemes sekarang ni.. (",) Eh, sebenarnya kan, saya baru je tahu pasal peplum ni dua minggu lepas... ahhahahhah... Saya tengok dekat blog Naylisha Boutique.. tengok je peplum ni, terus jatuh cinta sampai saya rasa.. Nak beli... nak beli... nak beli.... ekekkekkek.. 


Tengok gambar dekat atas tu... ada antara u all yang jatuh cinta tak dekat peplum ni??.. hihii.. Ohya, peplum tu, baju je tau, tak termasuk dress.. kiranya baju yang warna oren kosong tu la dipanggil peplum...(^_^)


Warna biru ni pun cantikkan... Seriuslah.. memang saya rasa nak je guna jugak peplum ni... tapi tu la... sabar ina.. sabar.. awak tengah berpantang lagi tu... hihiii


Peplum ni, cantik jugak kalau kita pakai nak pergi majlis apa2.. kalau kenduri kawen ni pun orait gak ni.. yela, dah ala2 kurung moden jovian gitu... hihii.. Dengan reka bentuk dia tu memang cun habis lah..!!!

Ini antara contoh pemakaian peplum ni... Dekat dalam, u all boleh pakai dress & dekat luar sarungkan dengan peplum... Ohya, dekat blog Naylisha Boutique jual sehelai peplum + sehelai dress dengan harga RM 85 tidak tidak termasuk kos pengeposan...


Jika u all tak nak pakai dengan dress, u all boleh jugak pakai dengan skirt kembang... 1 set Rm 84...

Apa diaa..?? U all tak berminat dengan peplum tanpa corak??.. Jangan risau yer sayang sayang saya ni... sebabnya Naylisha Boutique jugak ada menyediakan peplum yang ada corak bunga2.. (",)... So, u all boleh pilih mana satu yang berkenan.. samada yang kosong or berbunga2... hihi




Jika u all nak beli semata2 peplum saja pun boleh tau.. harganya cuma RM 45 untuk yang kosong & RM 49 untuk yang bercorak.. U all boleh jugak pakai dengan palazzo or apa2 je.. mengikut kreativiti u all yang u all rasa cantik.. (",)... 

Meh sini saya nak tambah sikit lagi maklumat untuk u all.. (^_^)

Material :  High Quality Lycra 

Free Size : S till L

Peplum ni jenis kain yang "jatuh" & terletak cantik je dekat badan kita... (",)

Peplum ni melepasi punggung

Yang paling penting... Peplum di Naylisha Boutique adalah murah...!! Harga Pasaran RM 55 - RM 70, sedangkan di Naylisha Boutique hanya RM 45 (tanpa corak) RM 49 (bercorak).. Sangat murah hokay!!

So, apa lagi u all.. Jika u all berminat nak beli, bolehlah order dengan Naylisha Boutique... pergi ke blogshop Naylisha Boutique or boleh jugak tengok lain2 warna lagi untuk peplum ni di Facebook Naylisha Boutique (",)

Opstttt lagi satu nak tunjuk dekat u all...


TELEKUNG TRAVEL.. Sekali pandang macam handbag kan... Sangat2 cantik!! Kalau kita bawak pergi jejalan, orang yang tengok kita pegang pun ingat kita pegang handbag,... padahal telekung.. hihii.. Telekung travel ni pun sangat murah tau.. hanya RM 30 sahaja!!.. Murahkan... Jika tak nak bawak beg besar2 isi telekung, beli je telekung travel ni.. senang... hihii.. Eh, kalau dijadikan hantaran pun sesuai jugakkan... sape2 yang nak bertunang tu, bolehlah beli (^_^)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...