Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Ombak. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Ombak. Papar semua catatan

Rahsia alisha kini terbongkar..!!

Firstly, TAHNIAH pada peneka yang terpantas mengomen & bagi jawapan yang tepat tentang apa yang alisha takutkan.. (",).. Yap, Alisha takut OMBAK..!! So, sekarang saya nak bongkarkan rahsia alisha ni..hahhahah.. Baru saya tahu alisha takut ombak.. selama ni saya ingat semua budak2 akan suka bila tengok ombak + dapat main air.. tapi rupanya telahan saya silap sama sekali..hihi


 Hari pertama sampai di Pulau Pangkor.. berjalan sambil dipimpin oleh abahnya.. niat kat hati konon nak pergi main air ombak lah..hihi


Tak menahan siap bergaya spek mata hitam + galas beg..muahhahhah... actually beg tu ada tuala alisha je pun.. yela, kata nak main ombak kan.. so, saya bajet tak nak bagi alisha terketar2 pas main air.. bolehlah lap2 badan dia kan.. sekali nan ado...


Sesi mengenalkan alisha dengan air + ombak di pulau pangkor.. baru kenai2kan dari jauh je pun.. belum lagi bagi dia sentuh2 air tu... tapi last2..


Dia boleh pulak pergi lari dekat saya tu haa... adehhh.. ingat ke dia akan excited..huhuu.. 

Ohya, iklan jap.. pssstt... peyot saya ada nampak macam orang tengah mengandung menghampiri 4 bulan tak??.. sampai sekarang orang tak tahu saya mengandung kalau saya tak inform... tengok dari tepi pun perut tak besau lagi.. tengok dari depan pun perut tak besau lagi.. harapkan baju je besau.. hahhahah.. Actually, kaum kerabat saya masih ramai tak tahu saya pregnant.. yang tahu hanya family my dear + family saya + u all..


 Continue cerita alisha semula..hihii.. Bila dia dah datang dekat saya.. saya konon2 tarik semula tangan dia untuk menghampiri ombak tu.. tapi tengoklah tu.. dia boleh tarik semula tangan saya.. Dah ala2 main tarik tali pulak gayanya..hihihii


Sian alisha.. nampak tak muka orang yang takut tu.. siap menangis lagi.. adoii... sayang... sayang... macamana lah nak pergi pulau lagi pasni.. (",)... 

Ohya, alisha ni sebenarnya, bukan setakat dekat ombak ni je dia takut tau.. dekat atas feri.. dibahagian atas.. yang saya bagitahu u all dekat boleh ambik angin original pulau pangkor tu pun.. dia takut tau.. dia hanya duduk tengah2 feri je.. nak ke tepi, ala2 nak tengok ke bawah tu.. tak mungkin lah.. dia takut.. siap dia panggil suruh lari + bising2 dekat sorang budak yang berdiri tepi feri..hahahhah.. konon2nya ala2 nak bagitahu "jangan berdiri dekat situ.. bahaya.." kikikii... Jangan tak tahu.. abah alisha pun siap kena bising2 dengan alisha sebab abah alisha pergi main ombak... adoiii lahhh anak ibu ni.. bagus betoi.. begitu prihatin.. hihii
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...