Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Naylisha Boutique. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Naylisha Boutique. Papar semua catatan

Shawl halfmoon yang murah & pelbagai warna dari Naylisha Boutique

Fanpage : Naylisha Boutique

Saya dah mula berkenan dengan SHAWL HALFMOON ni.. bukan pe, shawl halfmoon ni dia labuh.. so, bila pakai tu, dapatlah saya tutup dada kan.. Setakat ni saya dah ada 3 helai tapi bercorak, yang kosong macam NAYLISHA BOUTIQUE jual ni belum ada lagi.. Eh jap, ke ada yang tak paham shawl halfmoon ni camne.. Mesti paham kan, tengah famous sekarang ni.. tapi takpala, saya tetap jugak nak citer.. hahha.. Shawl halfmoon ni, dia separuh bulatan tau.. Ada jugak sesetengah orang panggil Tudung butterfly.. Meh layan gambar dulu, supaya lebih senang nak imagine.. (",)


Macam ni la shawl halfmoon yang saya maksudkan dapat menutup dada tu... Shawl halfmoon ni dia lebar dari shawl biasa tu, lagi satu senang nak bentuk.. 


Shawl halfmoon ni boleh dipakai dengan berbagai gaya.. Ikut kreativiti kita nak guna macamana


Nak guna stail pakai shawl biasa tu pun boleh je..


Shawl halfmoon ni lain dari shawl biasa tu sebabnya bila kita guna shawl halfmoon ni, di bahagian depan dia jadi bulat... so nampak cantiklah... Ohya, shawl halfoon ni diperbuat dari kain chiffon jojet.. Memang elok la pakai, kita boleh bentukkan bahagian depan tu berombak.. Ikut kreativiti kitala kiranya kan..


Shawl halfmoon ni, bukan setakat kita guna untuk keluar berjalan je.. tapi ia jugak sesuai untuk majlis bertunang & sebagainya..


Gambar yang saya tunjuk dekat u all ni, hanyalah contoh pemakaian shawl halfmoon tau... kiranya hanya sebahagian warna yang NAYLISHA BOUTIQUE jual... Sebenarnya NAYLISHA BOUTIQUE jual bermacam2 warna.. semuanya cun2.. tak jarang, itu yang paling penting.. so, takdalah nampak leher kita kan.. Ohya, di NAYLISHA BOUTIQUE ni ada jual 2 saiz tau, 1.5 meter dengan 2 meter.. Harga yang dijual mengikut saiz.. Kalau saiz 1.5meter x 75cm, berharga RM19 manakala yang saiz 2meter x 75cm, berharga RM25.. 

Kawan2 boleh terjah FANPAGE NAYLISHA BOUTIQUE or BLOG NAYLISHA BOUTIQUE untuk dapatkan shawl halfmoon yang berbagai warna ni.. semuanya ceria2, kita yang guna pun nanti, pasti akan kelihatan ceria.. (",)

"SAYA DOAKAN SEMOGA NAYLISHA BOUTIQUE AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2014"

PEPLUM yang tengah hot!!!

U all ada tak baju Peplum? or pernah tengok tak peplum ni?? Bagi saya peplum ni memang cantiklah... cantik yang amat.. Tengah pemes sekarang ni.. (",) Eh, sebenarnya kan, saya baru je tahu pasal peplum ni dua minggu lepas... ahhahahhah... Saya tengok dekat blog Naylisha Boutique.. tengok je peplum ni, terus jatuh cinta sampai saya rasa.. Nak beli... nak beli... nak beli.... ekekkekkek.. 


Tengok gambar dekat atas tu... ada antara u all yang jatuh cinta tak dekat peplum ni??.. hihii.. Ohya, peplum tu, baju je tau, tak termasuk dress.. kiranya baju yang warna oren kosong tu la dipanggil peplum...(^_^)


Warna biru ni pun cantikkan... Seriuslah.. memang saya rasa nak je guna jugak peplum ni... tapi tu la... sabar ina.. sabar.. awak tengah berpantang lagi tu... hihiii


Peplum ni, cantik jugak kalau kita pakai nak pergi majlis apa2.. kalau kenduri kawen ni pun orait gak ni.. yela, dah ala2 kurung moden jovian gitu... hihii.. Dengan reka bentuk dia tu memang cun habis lah..!!!

Ini antara contoh pemakaian peplum ni... Dekat dalam, u all boleh pakai dress & dekat luar sarungkan dengan peplum... Ohya, dekat blog Naylisha Boutique jual sehelai peplum + sehelai dress dengan harga RM 85 tidak tidak termasuk kos pengeposan...


Jika u all tak nak pakai dengan dress, u all boleh jugak pakai dengan skirt kembang... 1 set Rm 84...

Apa diaa..?? U all tak berminat dengan peplum tanpa corak??.. Jangan risau yer sayang sayang saya ni... sebabnya Naylisha Boutique jugak ada menyediakan peplum yang ada corak bunga2.. (",)... So, u all boleh pilih mana satu yang berkenan.. samada yang kosong or berbunga2... hihi




Jika u all nak beli semata2 peplum saja pun boleh tau.. harganya cuma RM 45 untuk yang kosong & RM 49 untuk yang bercorak.. U all boleh jugak pakai dengan palazzo or apa2 je.. mengikut kreativiti u all yang u all rasa cantik.. (",)... 

Meh sini saya nak tambah sikit lagi maklumat untuk u all.. (^_^)

Material :  High Quality Lycra 

Free Size : S till L

Peplum ni jenis kain yang "jatuh" & terletak cantik je dekat badan kita... (",)

Peplum ni melepasi punggung

Yang paling penting... Peplum di Naylisha Boutique adalah murah...!! Harga Pasaran RM 55 - RM 70, sedangkan di Naylisha Boutique hanya RM 45 (tanpa corak) RM 49 (bercorak).. Sangat murah hokay!!

So, apa lagi u all.. Jika u all berminat nak beli, bolehlah order dengan Naylisha Boutique... pergi ke blogshop Naylisha Boutique or boleh jugak tengok lain2 warna lagi untuk peplum ni di Facebook Naylisha Boutique (",)

Opstttt lagi satu nak tunjuk dekat u all...


TELEKUNG TRAVEL.. Sekali pandang macam handbag kan... Sangat2 cantik!! Kalau kita bawak pergi jejalan, orang yang tengok kita pegang pun ingat kita pegang handbag,... padahal telekung.. hihii.. Telekung travel ni pun sangat murah tau.. hanya RM 30 sahaja!!.. Murahkan... Jika tak nak bawak beg besar2 isi telekung, beli je telekung travel ni.. senang... hihii.. Eh, kalau dijadikan hantaran pun sesuai jugakkan... sape2 yang nak bertunang tu, bolehlah beli (^_^)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...