Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Minyak wangi Haiku AVON. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Minyak wangi Haiku AVON. Papar semua catatan

Update hadiah yang diterima sebelum bersalin (^_^)


Dah lama dapat hadiah tapi baru nak update... Ingat sempatlah update sebelum bersalin rupanya tak dan.. hihii... Perfume HAIKU ni saya dapat dari Myra sebab jadi top komentar dekat blog dia... Actaully myra suruh buat pilihan apa yang saya nak.. so, saya pilihlah perfume ni... telah saya katakan yang saya ni kan peminat perfume.. hihii

Perfume HAIKU ni bagi saya memang wangilah.. saya berkenan dah lama.. dari zaman belajar dulu.. tapi tak pernah beli.... kah kah kah... sekali dah kawen dapat free.. orait lah tu kan... muahahhaha.. Ohya, Myra ni tokei AVON tau.. kalau u all nak beli apa2 produk AVON... jangan segan silu, order dengan Myra.. (",)


Lagi satu, saya dapat keychain dari DQ @ Mama Qhayra.. Pemberian ni sebagai tanda perkenalan.. (",) Ohya, selain dari saya, alisha pun dapat jugak tau.. alisha dapat kepit rambut warna biru... cute je.. (^_^) Kebetulan pulak yang si alisha memang takda lagi aksesori warna biru walaupun baju ada je warna biru.. hihii...

Apa2 pun, saya nak ucapkan terima kasih dekat Myra & DQ... (",)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...