Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Kesihatan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kesihatan. Papar semua catatan

Alisha kurang sihat...!

Dekat dahi alisha, saya letak kain basah yang saya rendam dengan air asam jawa


Firstly, saya nak mintak maaf sangat dekat u all sebab tak sempat balas semua jejak u all semalam + belum publish pun komen u all...hanya separuh je saya baru balas.. tu pun pukul 1 or 2 pagi.. adusss.. Nanti saya terjah u all.. (",)

Emmm actually, anak kesayangan saya, si Alisha kurang sihat.. so, saya perlu beri lebih perhatian dekat dia.. Alisha demam lepas kene cucuk untuk 18 bulan semalam.. Ni first time dia demam + terhenjut2 berjalan sebab sakit dekat tempat cucuk tu.. next entry baru saya cerita yer...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...