Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Kelebihan set bersalin shaklee. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kelebihan set bersalin shaklee. Papar semua catatan

Set Bersalin yang menjadi pilihan hati saya.. (^_^)


Sebelum ni saya pernah buat entry tanya u all pasal set bersalin shaklee kan.. Lepas baca semua komen, akhirnya, saya telah memilih SET BERSALIN SHAKLEE.... Saya pilih trial set untuk 40 hari...RM100... Dia bagi, SHAKLEE B-COMPLEX, SHAKLEE VITA-LEA WITH IRON FORMULA, SHAKLEE VITA-C & SHAKLEE ZINC...


Saya beli set bersalin Shaklee ni, siap dapat gift macam gambar dekat atas ni... (",).. Ohya, saya beli dengan Redcomelmall.com... Untuk pengetahuan u all, set bersalin shaklee ni bagi saya sangat2lah bagus!!.. 

1) U all bayanglah, berpantang kali ni saya rasa sangat2 sihat berbanding masa alisha dulu... lagipun time alisha dulu, saya kena jahit banyak.. time aqilah ni sikit je... Sampai makcik & sepupu saya cakap, saya ni macam biasa je.. macam orang bukan dalam pantang.. nampak cergas.. (",)

2) Ada jugak yang tegur muka saya berseri2... yela, biasa orang berpantang kan nampak macam tak cergas.. tapi saya ni pulak nampak macam orang tak berpantang.. tu yang dorang kata macam berseri2 kot...hihii

3) Secara peribadinya, luka jahitan saya dah elok.. dah kering.. tak sampai 10 hari pun.. tapi hanya disebabkan benang yang terlebih panjang tu je yang jadi masalah dekat saya... kalau takda benang tu.. mesti dekat bawah tu dah ok sesangat .. hihii

4) Susu badan saya pun banyak & lebih pekat berbanding alisha dulu... selain dari shaklee, maybe sebab saya pun makan buah kurma (",)

5) Yang paling best, saya takda sembelit.. kalau Alisha dulu, saya memang takut2 nak buang air besar, apatah lagi kena jahit banyak.. tapi kali ni, jahit sikit je & najis pun senang je keluar.. tak sangka pulak.. tau2 je dah keluar... hahahhahhah

Bagi saya produk shaklee ni sangat2 bagus... sampai saya terpikir lepas ni nak beli produk lain pulak.. maybe set penyusuan ke.. hihii.. Saya memang syorkan dekat u all beli shaklee ni.. memang best... Rugi masa time alisha dulu saya tak pernah tahu pasal shaklee.. (",)

Ohya, saya ada dapat komen dari Nurul..


So, pada u all yang nak beli apa2 je produk Shaklee ni, bolehlah bagitahu nurul jika nak... katanya nak bagi harga special.. tapi kena inform yang u all tahu pasal ni dari blog saya.. tapi tak tahulah pulak saya harga special tu berapa...  (^_^) Beli dengan Redcomelmall.com pun boleh... mana tau boleh dapat gift macam saya jugak... hihii   


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...