Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Friso. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Friso. Papar semua catatan

Siapa antara anak u all minum susu Friso Gold 3 or Friso Gold 4?? Saya nak bagi E-Gift Voucher...


Seperti yang u all tahu, saya kan adalah salah seorang ahli Growing Up Together Club (GUT Club) & selalu je dapat macam2 dari FRISO ni.. Baikkan Friso.. mesra rakyat.. hihii.. So, baru2 ni, FRISO hantar saya E-Voucher RM10 hanya untuk beli FRISO GOLD 3 or FRISO GOLD 4... Beli secara online di LittleWhiz.. FREE DELIVERY..!!

Tapi sayangnya, Alisha masih lagi minum susu badan.. so, memang takkan gunalah e-voucher ni kan.. Maybe Alisha 2 tahun nanti baru beli kot..hihii.. So, saya dengan rela hati OFFER dekat u all e-voucher ni.. TAPI saya nak bagi dekat YANG BETUL2 NAK GUNA JE.. Bukan apa, saya nak bagi sebab dengan niat taknak membazir.. lebih baik bagi dekat mereka yang memerlukan.. so, bolehlah u all jimat duit RM10..hihii  


Cara nak guna pun sangat mudah..  u all hanya pergi ke website LittleWhiz & register sebagai member (FREE).. Lepas tu u all dah boleh beli susu tersebut & boleh masukkan nombor siri E-Voucher.. normally harga FRISO GOLD 3 RM49.90, FRISO GOLD 4 RM45.90.. So, u all tolak lah sendiri RM10.. jimatkan.. FREE DELIVERY pulak tu..hihii

So, jika ada antara u all betul2 berminat & betul2 nak guna e-voucher tersebut.. bagitahu saya.. TAPI saya hanya ada sekeping sahaja.. Ohya, lagi satu tarikh last e-voucher ni pada 31/03/2012.. (",)

P/s : Thanks tau komen u all pasal bubur sagu saya tu.. Memang letak air banyak pun.. lepas tambah tambah lagi..muahahahaa... Saya terjah blog u all slow2 yer.. sebab internet lembab yang amat ni.. Jangan ingat saya taknak balas jejak u all pulak..hihii..

   

FRISO Pool Party @ Sunway Lagoon

 

Minggu lepas saya dapat invitation Card dari FRISO.. Bagus betoi la Friso ni.. memang mesra alam sungguh.. (",)..


Saya dapat kad undangan untuk join POOL PARTY DI SUNWAY LAGOON pada 10/12/2011.. Alaaa dekat TV pun dia ada bagitahu pasal ni...


FREE je join ni tau... 2 orang dewasa & seorang kanak2.. TAPI ketika u all tunjuk invitation card tu dekat dorang nanti.. u all kena sertakan dengan bukti pembelian 1 Friso Gold 3 or 4 barcode/tin foil... 

Tapi macam saya ni dah sah2 la tak dapat join kan sebabnya saya duduk di Kedah & tak guna susu Friso pun.. hahaa so, dari mana nak dapatkan bukti pembelian tu.. hihii... TAPI kan.. kalau lah saya tinggal dekat KL.. rasanya saya sanggup pergi beli susu tu kot... sebab sekali sekala bawak alisha main air dengan ramai lagi rakan sebaya.. mesti best kan.. hihii

Ohya, Kalau u all or anak u all pengguna Friso, & teringin nak join.. u all boleh print invitation card tu di SINI.. Maklumat lebih lanjut pun u all boleh baca di situ.. Nak mintak sample pun boleh..  (",) Ohya.. Kalau teringin, joinlah jugak Growing Up Together Club.. Nanti u all pun mesti akan dapat macam2 maklumat or apa2 je lah dari FRISO yang sungguh mesra ni.. hihii
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...