Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Cashout Nuffnang. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Cashout Nuffnang. Papar semua catatan

Baru dapat cecah 4 angka


Finally... 2 tahun 5 bulan berblog, baru dapat cecah jumlah total earning 4 angka.. Alhamdulillah.. ni la duit Alisha & Aqilah yang Nuffnang bagi selama ni.. hihi.. Opsttt jangan salah faham yer.. ini total untuk sepanjang saya berblog yer.. bukan sebulan... Kalau sebulan boleh dapat 4 angka kan best.. macam blogger2 yang hebak2 tu... (^_^)


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon..

Payment history


Alhamdulillah hari ni saya dah pun cashout Nuffnang untuk kali yang ke 11.. Earning untuk bulan ni RM115.60.. Kalau ikukan, bulan ni earning saya, rm15 lebih je u all.. tak layak nak cashout pun... tapi disebabkan bulan ni Nuffnang dah bayar duit SPONSORED POST RM100.. so, boleh la cashout.. hihii..

Bulan depan, tak dapat nak cashout agaknya.. BE pun takda.. harap duit yang orang klik je pun... (",).. Jumlah Nuffnang yang saya dah cashout selama 2 tahun 3 bulan saya berblog adalah RM954.94... duit Exabytes plak dah dapat RM210... Alhamdulillah la.. sepanjang saya berblog ni, total duit yang saya dah dapat, dah pun cecah 4 angka.... kalau tambah duit yang orang tempek banner + entry berbayar kat blog saya ni, dapatlah jugak 2k lebih.. Inilah antara hasil sepanjang saya berblog untuk blog yang suam2 kuku macam saya ni (",).. Alhamdulillah rezeki anak2...

Nuffnang ada problem ke?


Saya heran kenapa tiba2 saya bukak akaun Nuffnang, ada plak 5 CPUV baru... Tapi yang jadi masalahnya..  semuanya dah credited..! Yang tak boleh tahan, siap yang tahun lepas hokay!! hahhah.. Earning pulak, sekadar cukup nak beli coklat je.. (",)... Hairan, adakah Nuffnang ada masalah ek... Tapi pe2 pun, thanks dekat Nuffnang..!

Ohya, semalam dah cashout Nuffnang dengan earning RM 51.78.. sedang menanti 2 cek dari Nuffnang.. CPUV dekat blog utama dah takda.. tapi dekat blog GA ada 6 tengah running.. Opsttt takmo jeles hokay... kat blog GA, takkan ada earning tinggi punya.. seposen pun tak sampai setiap satu CPUV.. hahha

Earning Nuffnang dah zero


Hari ni saya dah cashout untuk kali ke 9.. Bulan lepas nak cashout tapi earning plak tak cukup 50, takleh cashout.. so, bulan ni terus cashout dengan earning RM 158.47.. Rezeki Alisha & Aqilah la ni.. (",)

Cashout Nuffnang & new BE @ CPUV


Alhamdulillah, bulan ni saya dapat cashout lagi.. (",) Alhamdulillah jugak sebab earning bulan ni, lebih tinggi dari bulan2 sebelum ni.. hehheh.. Actually bulan ni dapat cashout RM108.72 sebab ada BE yang dah credited.. hihii.. Murah rezeki Alisha & Aqilah.. tiap2 bulan dapat cashput Nuffnang untuk 2 beradik tu (^_^)


Ohya, saya ada dapat BE baru tau.. BE SANOFI LACTACYD... bukan setakat dekat Blog utama tapi blog GA pun dapat.. hihii.. Opsttt blog GA tu memang takkan banyak earning, sebab malas nak update,.. hihii.. Bayanglah, setakat 2 hari BE tu running, Blog utama dah dapat RM3.13 tapi blog GA RM0.04... hahhah... Nampak tak, betapa jauhnya beza.. hihii... (BE ke 8 & ke 9 untuk tahun 2013)

Rezeki berblog... Nuffnang & Exabytes.. (",)


Alhamdulillah... semalam saya dah cashout Nuffnang untuk kali ke 7.. Alaaa macam biasa, cukup je RM50, hujung bulan terus saya cashout... hihiii.. Bulan lepas saya dah cashout, cek pun belum dapat lagi, bulan ni cashout lagi... dapat cashout RM50 tiap2 bulan pun kira oklah dari takda langsung.... hahaaa... Setakat saya berblog, selama setahun 10 bulan, earning Nuffnang yang saya dah dapat RM521.35... Rezeki anak2... (",) Sekarang ni, ada 2 BE tengah running... Ohya, baru ni, saya dapat pulak BE SUNWAY EDUCATION APPLICATION... Ini BE yang ke 34 untuk tahun ni...

Selain dari Nuffnang, alhamdulillah jugak saya dapat sambung contract dengan Exabytes... Kalau masa permohonan pertama, saya dapat RM45 untuk tempoh 3 bulan, lepas tu dapat sambung lagi, RM50 untuk tempoh 3 bulan... yang ketiga ni pulak saya dapat RM55 untuk tempoh 3 bulan... Alhamdulillah, bayaran makin meningkat setiap kali apply... (",) Banner exabytes ada dekat bawah header saya tu... (",)


JIKA U ALL NAK APPLY JUGAK EXABYTES + NAK TENGOK SYARAT2NYA, KLIK SINI TAU (",)

Cashout Nuffnang kali ke 6


Hari ni dah 29hb, so, haruslah cashout.. earning pun dah mencukupi untuk cashout.. Saya bukan jenis yang nak tunggu ratus2 baru nak cashout, asal lebih dari RM50, terus cashout... hihii.. Yela, nak dapat cek pun sebulan lebih jugak.. (",)

So, untuk bulan ni, dapatlah saya cashout dengan earning RM 81.08.. RM 2.33 hasil dari CPUV di blog GA yang tak aktif tu & selebihnya hasil dari CPC.. Alhamdulillah.. sedikit sebanyak, hasil berblog, dapatlah bantu suami.. Alaaa bantu untuk perbelanjaan anak2 je pun.. macam susu, pampers.. Oklah kan walau tak banyak.. (",)

Ohya, nak ucap TERIMA KASIH dekat u all yang rajin masuk blog saya ni... sebab u all lah, earning BE saya makin meningkat (",).. Alhamdulillah jugak, hasil BE @ CPUV DIGI PREPAID SMARTPLAN ON... yang saya dapat baru ni, jumlahnya dah cecah RM 21.55 dalam masa 8 hari.. dulu takdalah earning laju macam ni.. maybe sebab dah 2 anak, so, earning pun jadi double jugak..*tibe2.. hihii (^_^)

P/s : Harap ianya dapat bagi semangat untuk u all yang ada impian macam saya untuk tolong suami melalui blog... maklumlah, suri rumah... (^_^)


Rezeki Berblog.. (",)



Alhamdulillah... hari ni saya dapat lagi cashout Nuffnang untuk kali yang ke 5... Tapi jumlah dia takdalah banyak pun.. sekadar RM50.05 tapi dah tolak RM1, so, dapatlah RM49.05... hihi.. 2 bulan baru dapat RM50.. ni pun harapkan orang klik, earning dari BE tu sikit je lah.... BE dekat blog saya dah lama habis... tu yang saya terus cashout.. malas nak tunggu lama2... (",)

Simpan dalam bank boleh jugak membiak.. hehhe...  Lagipun duit income saya berblog ni, akan digunakan untuk anak2 saya... Dah nak bersalin ni, at least bolehlah topup apa yang patutkan... Lagipun, dah lama saya tak guna duit Nuffnang ni.. hanya cashout pertama & kedua je dah belanja.. yang lain tu saya simpan termasuklah cek dari Exabytes.. (",)

Apa2 pun, saya ucapkan TERIMAKASIH dekat u all yang sudi jenguk blog saya (^_^)



Cashout Nuffnang selepas sebulan...


Alhamdulilah rezeki Alisha & adik... bulan lepas saya dah cashout Nuffnang RM 135.28, tak sangka pulak bulan ni berpeluang lagi untuk cashout... ingat kene tunggu 2 3 bulan baru dapat cashout lagi.. (",)

Memandangkan BE Toyota Vios Improvement dah pun bertukar jadi ME... dapatlah kumpul RM36.69... tu yang boleh cashout tu.. nak harap duit hasil klik je memang susahlah kan.. (",) Sekarang ni blog utama dah takda apa2 BE... Harap2 Nuffnang akan bagi BE baru.. hihii

So, sekarang ni saya tengah tunggu 2 cek dari Nuffnang... Bulan lepas + bulan ni... total RM200.32... (",)

P/s : 2 orang pemenang MINI GIVEAWAY #5, masih belum 'menyerah diri'... jika sehingga pukul 12 tengah malam ini, masih jugak takda, esok, saya akan umum pemenang baru...


Alhamdulillah.. rezeki untuk Alisha... (",)

8 bulan pertama = RM 62.21, 4 bulan berikutnya = RM 63.21, 4 bulan akhir = RM 135.28

Tadi saya check akaun Nuffnang, BE CELCOM SOX DRUM & BASS dah pun jadi ME... so, apalagi.. saya pun teruslah cashout... sekarang ni, blog ni dah ketiadaan BE... hahhahha.. Alhamdulillah.. ini kali ketiga saya dah cashout & kali ketiga jugaklah rezeki dari Nuffnang untuk Alisha....

Alhamdulillah jugak, dengan kehadiran u all yang suke singgah baca cerita alisha lah yang membantu alisha dapat duit poket.. hihiii..(terima kasih yer u all). Duit ni saya tak tahu lagi nak belikan apa untuk alisha.. Buat masa ni simpan dululah duit ni agaknya... maybe boleh guna untuk alisha beraya nanti ke... entahlah.. yang pasti duit ni untuk alisha... TAPI bila dah ada ADIK.. kenalah berkongsi yer sayang ibu... hihiii

__________________________________________________________________________________

Alisha demam start petang isnin... Siang hari alisha bolehlah aktif2 kan jugak diri tapi dimalam hari terus LEMBIK..!!.. Semalam 2 kali muntah... Makan pun tak nak... last2 saya suapkan ikan goreng je kat dia...

Semalam, tengah2 tidur, alisha bagitahu nak makan...  saya bagi dia makan, last2 dia termuntah semula... Saya tidur pun tak lena.. yela, alisha banyak merengek.. asyik terjaga je dari tidur... Saya yang tengok ni pun kesian.. Sedih bila tengok anak tak sihat... tak aktif macam biasa....

Dah 2 hari saya nak buat kerja sedikit susah sebab alisha banyak merengekkan.. Nak buat entry pun rasa macam takda mood.. tapi nasib dah siap ada kat draft.. tu yang u all dapat je baca cite alisha.... Walaupun hakikatnya keadaan alisha sekarang ni tak seaktif dekat entry yang saya paparkan... (",)

P/s : Cashout pertama saya belikan alisha LAPTOP MAINAN, cashout kedua saya belikan alisha BASIKAL..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...