Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Blogger Tinta Hatiku. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Blogger Tinta Hatiku. Papar semua catatan

Rakan blogger datang melawat adik alisha (",)

Tiba2 rasa teruja orang datang melawat time berpantang... boleh gitu... hihii.. Actually hari Ahad baru ni kalau tak silap blogger Yana datang rumah saya.. Opsttt rumah my parent dekat chemor.. hihii.. Rumah Yana ni sebenarnya dekat je dengan rumah parent saya.. tak sampai setengah jam lebih kurang.. (",)

Tak sangka pulak yana nak datang jumpa... Ni first time kami jumpa tau.. Yana ni sangat2 peramah tau.. macam dah lama kenal.. Eh, rasanya blogger yang saya pernah jumpa, semuanya peramahlah... hihii... Yana dengan mak saya pun, rancak je menyembang.. sampai saya tak dan nak mencelah... hahhaha... Opsttt sebenarnya, kalau saya perasankan diri yang saya ni peramah... tapi mak saya terlebih lagi tau... sebab tu saya tak dan nak mencelah... muahhahahhah


Tadaaa inilah yana... Blogger blog Tinta Hatiku... (",) Yang dekat sebelah yana tu, sapa lagi, sayalah tu... dengan muka tak semegah... dengan pucatnya.. dengan tembamnya.. semua cukup lengkap.... hahhahhahah... Eh, normallahkan... ibu yang tengah berpantang... mestilah tak semegahkan.. pas habis pantang barulah cantikkan diri balik... muahahhahhahha


Yana pun ada bagi hamper dekat adik Alisha... Terima kasih yer yana.. (",) InsyaAllah, panjang umur mesti kita akan jumpa lagi... Ohya, jika u all nak baca pasal perjumpaan kami ni, u all boleh terjah blog yana.. Nanti bacalah apa yang dia coretkan pasal perjumpaan kami ni.. hihii... Yana ni peramah tau.. so, jangan segan silu nak berkawan dengan yana... heheh


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...