Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Barang baby. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Barang baby. Papar semua catatan

Apa yang perlu dinilai untuk beli botol susu anak yer??

Kesian sungguh saya rasa dekat diri sendiri ni haa... yela, hari tu, saya & my dear nak belilah botol susu untuk alisha.. yela, dah selama ni alisha minum susu badan secara direct.. ni kira pengalaman saya yang pertamalah nak beli botol susu untuk alisha... hehheh.. Opsttt sebelum ni, masa saya dalam pantang, my  dear ada beli botol susu untuk alisha.. tapi main rembat je la... kikikiii


Saya beli botol susu alisha ni sebab saya tengok dia tulis BPA-FREE + cantik... itu je ok.. takda kualiti lain pun yang saya tengok.. sebab saya betoi2 tak tahu nak tengok apa.. macamana botol susu yang ok ke tak ok ke untuk anak... semua tu saya tak tahu.. alahaiiii


Mulanya saya nak beli jenama Anakku... tapi tiba2 terpandang jenama Disney ni haa... terus rembat yang disney.. hahhahah.. sebabnya saya suka kartun pooh... alahaiii sebab minat kartun tu saya beli... hihiii... Apa yang perlu dinilai or ditilik or ditengok selain BPA-FREE ek u all??


Kasi tayang sekeping gambar alisha minum susu guna botol susu pooh... hehheh... bukan main tinggi lagi botol susu tu dia tonggeng..kikikiii.. Opssttt bukan apa, alisha dia tak reti nak minum susu sambil baring ni... yang dia tau, nak minum kene duduk.. kikikiii
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...