Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Acu. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Acu. Papar semua catatan

Budak yang baru nak berjinak2 main air...

Masa balik kampung my parent hari tu... saya telah membodek adik saya @ acu alisha, suruh belanja alisha beli kolam renang...hahhahahah... Saya ni suka pau adik & parent saya..kikikiiii... bukan apa, saya tahu, mereka kalau pasal alisha... saya sebut je, terus dorang beli..hihii... Ambik kesempatan... muahhahahha....

My parent ingatkan alisha tak nak duduk dalam kolam renang tu...yela, alisha pun belum pernah terdedah main2 air camni lagi.. ni kira first time lah kan... tapi rupanya dia suka pulak... hahahha... Ohya, alisha takdalah baring2 lagi dalam kolam tu... just duduk2 je... belum reti lagi cara nak guna... Oklah, saya ni tengah bersiap nak pergi klinik... curi2 masa jap update blog.. U all layanlah gambar alisha yang baru nak berjinak2 dengan kolam renang ni yer.. hihii



Sendiri nak main air.. sendiri isi air dalam kolam..hihii


Disebabkan kolam baru & dekat rumah my parent.. so, takda mainan nak bagi alisha main dalam kolam ni.. last2 saya bagi syampoo suruh buat main..hahahha


Next time, balik chemor, saya akan angkut segala bola & itik bagi alisha main dalam kolam ni.. (",)


Ohya, kolam ni saya tinggal dekat rumah my parent.. malas nak bawak balik sungai petani sebab takda ruang nak main... rumah parent saya ni kawasan luas + air pun laju.. so, lebih elok main kat sana je lah..hehheh


Alisha main air sampai kecut tangan2..hahha


Tu pun taknak masuk rumah lagi.. last2 saya mandikan dia.. terus masuk rumah pakai baju tidur.. kihkihkih...
 

Oklah alisha suka main air.. so, bolehlah kami bawak dia pergi pulau bila ada masa nanti... (",)

P/s : Nanti baru balas jejak u all.. nak kena pergi klinik ambik darah untuk ujian TIROID...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...