Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label AEON. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label AEON. Papar semua catatan

Yap.. saya memang Jakun..!!

Ni cerita lama tau.. masa saya balik rumah my parent hari tu, kami ada pergi AEON Ipoh tau... Tempat ni baru bukak & besau yang amat hokayyy... pendek kata, tak habis pusinglah jawabnya kalau dah pergi pun malam..... (",) saya pergi sana just beli asam je.. muahhahah... 

Tapi kan u all, bilik persalinan untuk baby sangat2 buat saya teruja hokay!!... Sampai saya rasa jakun yang amat wehhh... tak pernah jumpa secantik tu...


Dengan muka tak malunya, saya siap ambik gambo lagi... ahhahhaha.. time ni pulak, alisha takda dengan saya, tu yang buat saya rasa lagi argghhhh kenapa cantik sangat ni...!!! Anak sape yang saya harus tukarkan pampers ni... muahhahahha....

Sampai terdetik dekat hati nak pergi ambik alisha dekat my mum, & nak baringkan alisha dekat 'tilam' tu + tukarkan pampers dia... hahhahhahah... *Gelakkan saya... sebab saya over jakun... muahahhaha


Siap ada tempat boleh breastfeeding lagi.. alahaiii... grrrrr geramnya saya dengan bilik ni...


Tengoklah perhiasan dinding dia tu pun, bukan main lagi tertarik menarik... dengan gambo binatang dekat atas & dot dot kat dinding.. alahaiiii... rasa macam nak 'curik' bilik ni, lepas tu gantikankan dengan bilik rumah saya yang tak semegah tu..... muahhahhahhahah

P/s : Paip air pun automatik dekat tandas dia.. hulur je tangan terus air keluar... siap boleh main2 lagi...betapa darat hulu nye lah saya ni wehhh!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...