Memuatkan ...

Meh cepat tengok.. !! Hadiah untuk u all ni.. (^_^)

 STICKY MODE SEHINGGA 31/01/2012 @ 12 TENGAH MALAM

Alhamdulillah... akhirnya dapat jugak saya publish entry nih.. Memang saya sangat2 tak sabar untuk inform u all pasal hadiah2 ni.. hihii.. Untuk pengetahuan u all, pada 03/02/2012 genaplah blog saya setahun.. memang dari tahun lepas lagi saya telah merancang ingin buat GIVEAWAY... ianya sebagai tanda penghargaan saya dekat u all yang sudi singgah & follow blog saya yang tak seberapa ni..(",)

Saya harap, u all sudi join "IntaNBerliaN's First Giveaway" yang akan bermula pada 01/02/2012.. So, tungguuuu.... hihii Pemilihan pemenang ditentukan secara cabutan bertuah.. Tak pasti lagi secara manual or random.org tapi yang pastinya, tak kan ada pilih kasih.. (^_^)

SAYA BERTERIMA KASIH SANGAT2 DEKAT SEMUA SPONSOR KERANA SUDI JADI SPONSOR UNTUK GIVEAWAY SAYA YANG PERTAMA NI...(",)

SPONSOR : House of Pines (1 pemenang)

Perfume guess by marciano 100ml

SPONSOR : The Bag Galore (1 pemenang)

Bag

SPONSOR : Gojez Houz (3 pemenang)

Collagen Dust (Pure Collagen Powder) 30g RM45.00
 
Egyptian Magic Cream Trial 10g RM15.00

Softfea Beauty Essence 2 in 1 Set (Sabun Bio White + Night Cream Softfea Bio White) RM39.90

SPONSOR : butikpinkku (3 pemenang)

Shawl Maria

SPONSOR : MIz IrYa Boutique (2 pemenang)

Tudung Ekspress

Syria (inner n body yang berasingan) - corak leopard

SPONSOR : Scarf Sweethoney (1 pemenang)
Shawl & Ribbon Clip (Gambar hanya sekadar hiasan)

SPONSOR : InDiana BouTiQuE (2 pemenang)

Syria Polos Denim Dot

SPONSOR : Moe Closet (1 pemenang)

Pashmina Stripey, Shawl duo Tone & Inner hitam

SPONSOR : Fashion Twister (1 pemenang)
Facebook Fashion Twister


Rantai + theme premium (wordpress only)
  
SPONSOR : Pretty Lens Store (2 pemenang)
Contact Lens any color and power

SPONSOR : Shuhadah Bajuibu (2 pemenang)
Blog Shuhadah Bajuibu
Fanpage Shuhadah Bajuibu




Gugu Swadle Pod / Bedung Bayi (Hadiah mungkin corak berlainan)

SPONSOR : BabyIbu Shoppe (1 pemenang)

Botol Weego Pink- 9oz - RM69

SPONSOR : Coklatmanis2u (1 pemenang)

Coklat Praline 21 cavity

SPONSOR : Dewi's Artwork Station (1 pemenang)

Round box. dalam boleh isi barang.. 'freshly bake'

SPONSOR : SUKA Collection (1 pemenang)

Penghias Pintu "Welcome"

SPONSOR : NADICRAFT (1 pemenang)
Bantal.. Tulisan ikut kehendak pemenang

SPONSOR : Craft n Crochet (1 pemenang)

Coin Pouch

SPONSOR : Cik Pingu (2 pemenang)
Blog Cik Pingu

Topup RM5 setiap pemenang

SPONSOR : QasehnyaRania (10 pemenang)



SPONSOR : Fieda Rafli (1 pemenang)
Blog Fieda Rafli


Keychain from Terengganu

Hadiah dari IntaNBerliaN

 RM30 (1 pemenang)
RM20 (1 pemenang)

Sekadar gambar hiasan.. (hadiah sebenar mungkin design berlainan)

Brooch Karisma (5 pemenang)

Alahaiii.. saya teruja tengok hadiah2 ni..hihii.. So, jika u all pun teruja jugak, nanti jangan lupa join GIVEAWAY ni tau.. Jika rezeki u all, insyaAllah.. ia akan jadi milik u all (",)..

Cara mudah tambah pendapatan!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...